Responsive Menu
Add more content here...


A plecat şi muntenegreanul Predrag Kašćelan. “Le mulţumesc oamenilor şi fanilor din Zalău care m-au iubit, apreciat şi respectat”

Contractul fundaşului muntenegrean ajunge la final in 30 iunie, iar fotbalistul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi SCM Zalău, următoarea destinaţie fiind încă nesigură. Kascelan îşi va alege noua destinaţie odată cu expirarea contractului cu gruparea de sub Meseş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 636 views
A+A-
Reset

În vara trecută, SCM Zalău îşi prezenta toate achiziţiile în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Stadion. Cel mai sonor nume era cel al fundaşului muntenegrean Predrag Kašćelan, fotbalist ce a venit la Zalău din prima ligă din Muntenegru.

Fotbalistul şi-a făcut junioratul la Steaua Roşie Belgrad, iar în carieră a evoluat la echipe din ţări precum Serbia, Muntenegru, Suedia, Rusia sau Grecia.

În România, prima sa experienţă a fost la Zalău, o experienţă din care a avut de învăţat, dar care s-a încheiat fără succes.

Fundaşul a venit cu gânduri mari sub Meseş, sperând să pună umărul la promovarea echipei în Liga a II-a. Însă, rezultatul îl ştim cu toţii, unul care a dezamăgit atât fanii fotbalului din Sălaj, cât şi clubul şi jucătorii implicaţi.

S-a ratat promovarea, iar ca în cazul multora, contractul lui Kašćelan ajunge la sfârşit la finalul lunii iunie. Muntenegreanul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi clubul, urmând ca după data de 30 iunie să-şi aleagă noua destinaţie.

Kašćelan a fost un jucător cu reale calităţi, dar care a şi lipsit câteva meciuri din cauza unei accidentări. Însă, cât a fost apt a avut evoluţii bune şi singurul său regret este faptul că nu a reuşit promovarea în Liga a II-a cu SCM Zalău.

„Dacă e să fac un rezumat, este încă o experienţă pentru mine, o lecţie de viaţă. Am avut o echipă bună pentru Liga a III-a şi am demonstrat asta în Seria noastră pe care am câştigat-o la vreo 15 puncte diferenţă şi trebuia să promovăm în Liga a II-a indiferent de circumstanţe. Trebuia să fim mai inteligenţi, pentru că greşelile individuale ne-au costat mult, dar asta e, nu mai avem ce face. Cred că în următorul sezon, Zalăul va fi la fel de puternic şi va reuşi să promoveze.

Cât despre mine, am dat tot ce am avut mai bun. Cred că totul a fost aşa cum ar fi trebuit să fie. Poate aş fi putut mai mult, dar nu are rost să mai vorbim. Am venit la Zalău pentru a promova în Liga a II-a, dar cum am mai spus, nu am reuşit, ceea ce consider că este un mare eşec. Am dat cu piciorul prea uşor unei şanse atât de mari. Ambiţiile mele cu ale clubului nu au coincis. M-am gândit la toate şi am decis să nu continui la Zalău. Le doresc celor din club mult succes şi ţin în mod special să le mulţumesc oamenilor şi fanilor din Zalău care m-au iubit, apreciat şi respectat”, a declarat Predrag Kašćelan pentru Ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.

You may also like

Leave a Comment