Responsive Menu
Add more content here...


A mai plecat la stele, în eternitate, un dascăl sălăjean de excepție

,,Dascălul este ca și o lumânare care arde luminându-i pe alţii.” spunea - Tudor Arghezi

by Tiberius NICODA
0 comment 10.8K views
A+A-
Reset

Cu mare tristețe și profund regret am aflat astăzi despre trecerea în neființă a celei care a fost Alina Muntean (fostă Vrâncean), profesor de informatică la Colegiul Național Silvania de la Zalău.

A fost un dascăl cu rezultate meritorii, iubit,stimat și respectat atât în rândul colegilor pe care i-a avut, cât și de către generațiile de elevi pe care i-a educat de-a lungul vremii.

Dorim ca să dăm sens nu morții sale, ci vieții  doamnei profesoare la catedră.  Cei care s-au îngrozit la aflarea veștii morții profesoarei, așa cum este și firesc în astfel de momente, să știe că viața ei a dat sens altor vieți, că nu moartea  ei va rămâne în amintirea lor, ci bucuria de a o fi avut ca și  profesor, bucuria întâlnirii cu un mare caracter.

Vă mulțumim,doamnă profesoară, pentru exemplul de cadru didactic implicat, selectiv, respectabil, parolist dar mai ales pentru felul în care v-ați făcut elevii să se simtă mereu, și anume, mândri de a fi elevii dumneavoastră!

Drum bun în eternitate, Doamna Profesoară!

Dumnezeu să vă lumineze drumul în Marea Trecere și multă putere familiei îndurerate!


⌛️Cu profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre dragi, Muntean Alina. Ea a fost un suflet minunat, un prieten adevărat și un profesionist desăvârșit. Amintirea ei va rămâne mereu vie în inimile noastre. 🖤

Suntem alături de familia ei în aceste momente dificile și le transmitem sincere condoleanțe. Odihnească-se în pace! 🕯

Colegii de la Colegiul Național “Silvania” 🙏

You may also like

Leave a Comment