Responsive Menu
Add more content here...


A început prima săptămână din Vacanță La Muzeu

Programul ”Vacanță la Muzeu” se desfășoară în perioada 1 – 26 iulie 2024, în patru serii de câte cinci zile (de luni până vineri), între orele 10.00-14.00

by Mihai POP
0 comment 258 views
A+A-
Reset

Programul educațional ”Vacanță la Muzeu” continuă și în acest an cu o ofertă diversificată de ateliere și activități pentru copii. În cele patru săptămâni de program, copiii participă la activitățile propuse și susținute de către specialiștii muzeului.

Prima serie de ateliere, „Meșteșuguri de altădată din lumea satului”, s-a dovedit a fi extrem de populară, locurile fiind ocupate în întregime.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani au avut ocazia să se aventureze într-o călătorie fascinantă în lumea tradițiilor.

În cadrul acestor ateliere, micii artizani au creat accesorii din mărgele și brățări ale prieteniei, experimentând direct meșteșugurile satului sălăjean. În partea a doua a săptămânii vor intra și în tărâmul fascinant al țesăturilor.

Fiecare zi de miercuri aduce o dublă surpriză: un atelier de fotografie și unul de mișcare, unde copiii pot să-și dezvolte abilitățile artistice și fizice.

Astfel, astăzi, la „Vacanță la muzeu”, a avut loc două ateliere speciale care au încântat pe toată lumea. În prima parte a zilei, copiii au învățat secretele fotografiei profesionale alături de Sergiu Milaș și Claudia Șimon. Participanții au descoperit tehnici de capturare a momentelor perfecte și au experimentat cu diverse echipamente.

 

Apoi, s-au pus în mișcare cu ajutorul instructorilor de la FT60`! Atelierul de mișcare a fost plin de energie și voie bună, participanții învățând exerciții noi și tehnici pentru un stil de viață activ

Aceste activități captivante sunt gândite să inspire și să motiveze tinerii participanți, oferindu-le ocazia de a-și descoperi și dezvolta noi pasiuni.

Acest program se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 ani (împliniți) și 12 ani.

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău este instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment