Responsive Menu
Add more content here...


A început Liga 1. Ce au făcut fotbaliştii sălăjeni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 92 views
A+A-
Reset

În prima etapă, Gabriel Vaşvari a fost sălăjeanul care a jucat cel mai mult fiind integralist la partida dintre Sepsi şi Academica Clinceni


Liga 1 este din nou în actualitate după o pauză de o lună şi jumătate, campionatul pornind la drum la finalul săptămânii trecute.

Patru fotbalişti sălăjeni s-au aflat la startul noii ediţii, însă doar doi intre ei au fost pe teren. Portarul Rareş Pop nu a prins lotul celor de la Chinida la meciul cu Rapid, la fel şi Liviu Antal, care a fost doar în tribune la partida dintre UTA Arad şi Farul Constanţa.

În prima etapă pe teren au putut fi văzuţi Vlad Morar şi Gabriel Vaşvari, ambii fiind titulari la Gaz Metan Mediaş, respectiv Sepsi. Ambii au debutat cu o victorie în noul sezon.

Gaz Metan, echipă la care evoluează Vlad Morar, a câştigat cu 1 – 0 disputa cu CS Mioveni, în timp ce Sepsi a trecut cu 2 – 0 de Academica Clinceni. Vlad Morar a jucat până în minutul 56, când a fost înlocuit de către senegalezul Adama Sarr.

Sălăjeanul a fost cât pe ce să marcheze din prima etapă, însă în minutul 19 a ratat ţinta deşi se afla într-o poziţie bună.

Cele mai multe minute le-a bifat Gabriel Vaşvari, care a fost integralist în partida dintre Sepsi şi Academia Clinceni, pe care formaţia din Sf. Gheorghe a câştigat-o cu 2 – 0.

Pentru fotbalistul zălăuan a fost al 100-lea meci în tricoul covăsnenilor, fiind premiat pentru atingerea acestei cifre la început de meci. 

Să mai spunem că în prima etapă a Ligii 1 a oficiat  observatorul de arbitri, Ioan Onicaş, care a fost delegat chiar la jocul de debut al campionatului, la partida dintre FC Botoşani şi FCSB, încheiată cu scorul de 0 – 0.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

You may also like

Leave a Comment