Responsive Menu
Add more content here...


A furat o drujbă din curtea unui localnic din Jibou. Bărbat de 39 de ani cercetat de polițiști

Un bărbat de 39 ani din Jibou este cercetat de polițiști pentru furt calificat după ce a sustras, în cursul lunii ianuarie, o drujbă din curtea unui cetățean din localitate. Individul a pătruns clandestin în curtea unei case, lăsându-i proprietarului o pagubă de aproximativ 600 de lei. Polițiștii au reușit să recupereze bunul sustras, tânărul fiind cercetat în continuare

by Mihai POP
0 comment 251 views
A+A-
Reset

În perioada 30 – 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou, alături de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și specialiști ai Registrului Auto Român Sălaj, au desfășurat o acțiune, în orașul Jibou.

Scopul acțiunii a fost pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru impunerea fermă a legii

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 91 de persoane, au fost verificate 28 de autovehicule, au fost identificați 8 autori de infracțiuni în dosare penale rămase inițial cu autori necunoscuți, au fost reținute 3 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare, au fost confiscați 1,3 metri cubi de material lemnos, în valoare de 1.386 de lei, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contraveționale, cu amenzi în valoare de 9.085 de lei.

Astfel, la data de 31 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au identificat și cercetat un bărbat de 39 de ani, din Jibou, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în cursul lunii ianuarie a.c., bărbatul de 39 de ani ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe din orașul Jibou, iar dintr-o anexă gospodărească ar fi sustras o drujbă, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 600 lei.

Polițiștii au recuperat prejudiciul și l-au restituit proprietarului.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

You may also like

Leave a Comment