Doliu la Spitalul Județean Zalău. Un cunoscut asistent medical s-a stins din viață

by Mihai POP
0 comment 123 views
A+A-
Reset

Katona Adam, asistent medical șef al Blocului Operator s-a stins din viață lăsând în urma sa o durere imensă in rândul familiei, dar și colectivului de la Spital

Spitalul Județean de Urgență Zalău este in doliu, după ce Katona Adam, asistent medical șef al Blocului Operator, a încetat din viață.

Asistentul medical a fost unul dintre cei mai apreciați medici ai Spitalului, iar dispariția sa a fost deplânsă de întreg colectivul unității medicale.

De altfel, prin intermediul paginii de Facebook, colectivul Spitalului Județean și-a exprimat durerea, transmițând și condoleanțe familiei îndurerate.

Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune și durere în suflet familiei colegului nostru Katona Adam, asistent medical șef al Blocului Operator, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea celui care a facut atâta cinste profesiei de asistent medical! S-a stins un om atât de drag colectivului în care a lucrat, lăsând în urmă o durere imensă! În aceste clipe atât de grele pentru familie, le suntem alături în această grea suferință! Sincere condoleanţe!

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Amintire veșnică pentru cel care a fost asistent medical Katona Adam!”, se arată într-un comunicat emis de Spitalul Județean de Urgență Zalău.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!