Connect with us

Ştiri din Sălaj

După cinci zile de la dispariţia lui Tudor, avem doar ipoteze, întrebări fără răspuns… Totuşi, familia nu şi-a pierdut speranţa


Din păcate, situaţia rămâne incertă în cazul dispariţiei lui Tudor, iar după atâtea zile nu avem nimic clar în ce priveşte acest caz. Din fericire, familia nu şi-a pierdut speranţa, astfel că mama sa organizează pentru joi o altă acţiune de căutare


Au trecut deja cinci zile de la dispariţia lui Tudor Niream.

În aceste zile, puştiul în vârstă de 15 ani a devenit deja cunoscut în întreaga ţară.

Din păcate, cam atât, deoarece poliţiştii nu au dat de urma zălăuanului plecat vineri seara de la locuinţa bunicilor din satul Recea Mare.

Luni, a existat o pistă şi reprezentantul IPJ Sălaj preciza că Tudor a fost duminică în municipiul Zalău.

Până acum, însă, nu există nimic clar, doar ipoteze şi întrebări fără răspuns.

Oare de ce a plecat Tudor de casa bunicilor fără mobil, în condiţiile în care tinerii din ziua de azi sunt nelipsiţi de telefon?

Oare de ce oamenii legii nu au găsit nici măcar un indiciu care să îi ducă spre Tudor?

Oare de ce câinele de urmă al poliţiştilor nu a găsit nicio urmă, de ca şi cum l-ar fi înghițit pământul?

Oare la dispariţia sa au mai participat şi alte persoane, care să îl fi transportat cu o maşină spre destinaţie necunoscută, având în vedere că câinele nu a găsit absolut nicio urmă?

Mama lui Tudor mobilizează voluntarii pentru o nouă acţiune de căutare

După cinci zile de căutări şi cercetări, avem doar ipoteze şi întrebări fără răspuns.

Din fericire, familia, rudele şi prieteni lui Tudor nu şi-au pierdut speranţa şi încrederea că copilul să fie găsit teafăr şi nevătămat.

Astfel, mama copilului a mobilizat din nou voluntarii pentru o nouă acţiune de căutare, postând în această seară un nou mesaj pe Facebook.

“Dragii noştri, mâine se reiau căutările cu speranța că îl vom găsi pe Tudor. Cine ar vrea să ne ajute îl aşteptăm mâine dimineață la ora 9 în fața bisericii ortodoxe din localitatea Recea Mare! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”.

Aflat peste ţări şi ape, fratele tatălui lui Tudor a făcut şi el un apel umanitar.

“Familia te vrea acasă, Tudor Niream! După 4 zile de căutări nu putem face nimic decât să de agățăm de speranță! Nu am găsit nici o urmă fizică, dar asta poate și însemna că Tudor e teafăr. În acest caz rugăm pe oricine l-a văzut sau ajutat să dea un semn căci familia e copleșită de durere”, este postarea lui Horia Niream, unchiul lui Tudor, aflat în Statele Unite ale Americii.

De precizat că şi oamenii legii se află încă în priză, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

“În zilele trecute, au existat informații cum că Tudor s-a aflat la Zalău. Băiatul este căutat în continuare de polițiștii sălăjeni. După cum v-am mai spus, el este dat în urmărire națională şi este căutat peste tot. Din păcate, deocamdată, nu avem noutăţi”, a spus Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj