Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primele reacții ale singurei supravieţuitoare a tragediei de la Jibou


Deşi au existat zvonuri cum că şoferiţa a decedat, tânăra din satul Răzoare a suferit o intervenţie chirugicală şi acum este conştientă. “Starea tinerei nu este foarte gravă, dar fata este în continuare sub supraveghere şi tratament. Nu știe ce s-a întâmplat” ne-a precizat Vasile Pop – manager interimar al Spitalului Judeţean din Baia Mare


În cursul zilei de vineri, au existat mai multe zvonuri cum că şi a cincea victimă a tragediei de la Jibou s-a stins din viaţă pe patul unui spital din Baia Mare.
Din fericire, zvonurile nu s-au adeverit, astfel că studenta din satul Răzoare se simte bine.

Transportată iniţial la Spitalul Judeţean Zalău, maramureşeanca a fost transferată aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, iar de acolo a ajuns la Secţia chirurgie toracică.

Conform doctorilor din Baia Mare, Sanda Ungur a suferit mai multe traumatisme, dar victima a fost operată, iar acum se află în afara oricărui pericol.
Acest lucru a fost confirmat şi de directorul medical al unitătii spitaliceşti acolo unde tânăra este internată.

“Victima are politraumatisme şi contuzie toracică cu contuzie pulmonară. Starea tinerei nu este foarte gravă, dar rămâne în continuare sub supraveghere şi tratament. Nu știe ce s-a întâmplat. Spune că a uitat tot ce a fost după festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Suferă de amnezia retrogradă”, a declarat Vasile Pop – managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă “dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, pentru Ştiri din Sălaj.

Aşadar, tânăra din Răzoare – un sat ce aparţine oraşului Târgu Lăpuş – nu-și poate aminti întâmplări care au avut loc înainte de accident, dar își poate amintește normal tot ce s-a întâmplat după aceea.

În ce priveşte cauza accidentului în care şi-au pierdut cele patru studente din judeţul Maramureş, a fost începută o anchetă, care va scoate adevărul la iveală.

Până atunci, umblă diferite variante. Ba că tinerele nu au auzit şi văzut semnalele de la trecerea la nivel cu calea ferată, ba că semnalele acustice funcţiona necorespunzător, pentru ca ultima variantă să arate că autoturismul marca VW Passat să se fi oprit chiar pe calea ferată.

Cert este că patru suflete au dispărut mult prea repede de pe acest pământ…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj