Connect with us

FOTBAL

Cosmin Meşter, după ce a marcat golul de 3 puncte cu Sântandrei: “Era foarte important să legăm victoriile”

Mijlocaşul este unul dintre jucătorii remarcaţi în acest început de sezon. Fotbalistul împrumutat de la “U” Cluj are evoluţii bune la Zalău, iar la ultimul joc de campionat, Meşter a marcat golul datorită căruia SCM a obţinut toate punctele cu nou-promovata Crişul Sântandrei


Cosmin Meşter este unul dintre jucătorii de bază de la SCM Zalău. Mijlocaşul de bandă ce aparţine de “U” Cluj se află la al treilea sezon la gruparea de sub Meseş, iar evoluţiile sale îl recomandă a fi unul dintre jucătorii pe care Cristian Lupuţ se poate baza şi în acest sezon. Meşter are un început bun atât în campionat, cât şi în Cupa României. A reuşit să înscrie în victoria cu Poli Iaşi, iar în campionat tocmai a marcat golul cu care SCM Zalău a obţinut toate punctele în meciul cu Crişul Sântandrei.

După o centrarea a lui Cristea, Meşter a preluat calm în 6 m şi a marcat din apropiere, golul care a făcut ca seria victorioasă a Zalăului să ajungă la 9 partide.

Mijlocaşul împrumutat de la “U” Cluj s-a aflat la primul gol din campionat, însă, a mai înscris trei goluri în acest sezon şi în Cupa României, cu Gloria Bistriţa, Minaur Baia Mare şi Poli Iaşi.

“Mă bucur foarte mult că am înscris, dar mai mult contează victoria echipei, deoarece era foarte important să legăm victoriile şi să ne menţinem pe prima poziţie. Startul bun de sezon nu poate decât să ne bucure şi să ne facă mai concentraţi şi determinaţi deoarece suntem abia la început”, a spus Cosmin Meşter.

La scurt timp după ce a marcat golul decisiv cu Crişul Sântandrei, Cosmin Meşter a ieşit de pe teren accidentat. Însă, accidentarea nu este una gravă, iar mijlocaşul este apt pentru meciul de marţi, cu Oţelul Galaţi, pe care l-a şi prefaţat.

“Va fi un meci foarte greu deoarece sunt convins că vor fi foarte precauţi şi cred că ne vor trata foarte serios. Au un moral bun după victoria din campionat, dar în acelaşi timp şi noi suntem pe un drum bun şi vom încerca să dăm totul pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a conchis mijlocaşul.

Cosmin Meşter s-a născut la data de 15 iunie 2002, la Oradea. Şi-a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea, după care a ajuns în curtea celor de la FCSB. S-a transferat la “U” Cluj, echipă pentru are a bifat aproape 20 de meciuri în Liga a II-a. Din sezonul 2021 – 2022, Meşter evoluează pentru SCM Zalău, fiind om de bază indiferent de antrenorul pe care l-a avut gruparea de sub Meseş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL