Connect with us

BOX

Trei pugilişti de la SCM Zalău au câştigat Centura Transilvaniei!

David Anton, Andrei Florian şi Antonio Moldovan au reuşit să se impună la competiţia puternică desfăşurată în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca


La finele acestei săptămâni, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca are loc Centura Transilvaniei la box. La ediţia din acest an au fost prezenţi peste 80 de sportivi de la cluburi din toată ţara. În ring au urcat şi sportivi din judeţul Sălaj. De altfel, patru sportivi de la SCM Zalău au avut rezultate deosebite, iar trei dintre ei au reuşit să câştige Centura Transilvaniei.

După ce a devenit campion la kickboxing, David Anton începe să “scoată capul” şi în boxul amator. Sportivul pregătit de Virgil Meleg se remarcă la competiţiile naţionale, iar la Cluj-Napoca tocmai a câştigat Centura Transilvaniei la categoria 80 kg, categorie la care s-a impus după ce l-a învins pe campionul naţional U22 al acestei categorii.

O prestaţie deosebită a avut şi Andrei Florian. Elevul lui Virgil Meleg a boxat la categoria 75 kg la tineret şi a reuşit să-şi facă KO adversarul în prima repriză.

Şi Antonio Moldovan a cucerit Centura Transilvaniei, după o decizie unanimă. Puştiul s-a impus la categoria cadeţi, la 80 kg, deşi categoria sa normală este 75 kg, însă aici nu avea adversar şi de aceea a boxat la o categorie superioară.

Cătălin Opriş a avut şi el o prestaţie bună, dar în cele din urmă a obţinut locul 2, la categoria 54 kg, la juniori.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX