Connect with us

FOTBAL

FOTO. Cu gândul la Oțelul, SCM Zalău obține o victorie la limită cu Crișul Sântandrei

Gruparea de sub Meseș a dominat partida de la un capăt la celălalt. Însă, deși ajungea des în preajma careului advers, fazele importante au cam lipsit. A venit golul lui Meșter din repriză secundă care a fost decisiv pentru cele 3 puncte. Pentru SCM Zalău urmează meciul din Cupa României cu Oțelul Galați SCM Zalău […]

Gruparea de sub Meseș a dominat partida de la un capăt la celălalt. Însă, deși ajungea des în preajma careului advers, fazele importante au cam lipsit. A venit golul lui Meșter din repriză secundă care a fost decisiv pentru cele 3 puncte. Pentru SCM Zalău urmează meciul din Cupa României cu Oțelul Galați

SCM Zalău are un început perfect de sezon și își propunea să continue seria pozitivă și după meciul din etapa a V-a cu Crișul Sântandrei. Pe hârtie, bihorenii păreau victimă sigură, însă, pe teren lucrurile au stat puțin diferit.

Nou-promovata a venit la Zalău să mizeze pe cartea contraatacului, însă, cu greu au ieșit din jumătatea proprie în prima repriză. S-au apropiat periculos o singură dată, dar fundașul Vlad Fărcășan a intervenit prompt.

În schimb, jocul a fost controlat de SCM Zalău, dar băieții lui Cristian Lupuț nu și-au creat nici ei ocazii cu adevărat periculoase.

Sergiu Pop a trimis un șut spre poarta Crisului, dar a fost parat de portarul advers. Au mai fost două-trei oportunități la poarta nou-promovatei, dar nimic periculos.

Astfel, după prima repriză, scorul era alb, 0 – 0.

Repriza a doua începe excelent pentru SCM Zalău și la primul atac, Florinel Pop centrează perfect pentru Sergiu Pop, dar atacantul reia în plasa laterală.

În minutul 56, Zalăul avea să deschidă scorul. Raoul Cristea a centrat, mingea a ajuns la Cosmin Meșter care a preluat excelent și a marcat din apropierea porții.

Intrat pe teren în minutul 70, Alex Mare a avut o ocazie buna la prima atingere, dar mingea trimisă de el a lovit doar bara, după o acțiune personală a lui Cristea.

Acelasi Cristea a fost în prim plan și în minutul 77 când după un contraatac a rămas singur cu portarul, dar nu l-am putut învinge pe Verdeș.

Două minute mai târziu, Culda a pasat excelent pentru Mare care din careu a ratat ținta.

Pe final, Zalăul a solicitat o lovitură de la 11 m, dar Cristea a primit galben pentru simulare, iar la faza urmatoare, oaspeții putea da lovitura, dar au șutat peste din interiorul careului.

S-a terminat 1 – 0 după un meci în care zălăuanii au fost, parcă, mai mult cu gândul la meciul cu Oțelul Galați, de marți.

Una peste alta, SCM obține încă trei puncte și continuă să fie singura formație din Seria a X-a din Liga a III-a cu maxim de puncte după primele 5 etape.

Pentru SCM Zalău urmează meciul din Cupa României cu Oțelul Galați, marți, de la ora 16.15 pe Stadionul Municipal din Zalău.

SCM Zalău – Crișul Sântandrei 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Cosmin Meșter (’56)

SCM: David Poptean – Florinel Pop, Vlad Fărcășan, Andrei Bobaru (’46 Alex Negrean), Alex Cherecheș, Cosmin Meșter (’70 Sebastian Culda), Viktor Kun, Samuel Zimța (’46 Artur Pătraș) Alex Micle (’70 Alex Mare), Raoul Cristea și Sergiu Pop – cpt. (’86 Predrag Kascelan). Rezerve: Andi Malița – David Molnar, Ionuț Sălăjan și Raul Stanciu. Antrenor: Cristian Lupuț

Crișul: Cosmin Verdeș – Rareș Baciu, Laurențiu Prundaru, Sebastian Gondor, Marius Balogh, Cahill Ntchinda, Adam Achim, Constantin Trip, Remis Pașca, Daniel Borna și Robert Țurcan. Rezerve: Eduard Nerghes – Carlos Covaciu, Chis Coriolan, Ioan Hora, Luca Tifra, David Malinger, Gheorghe Popescu, Mircea Pop și Stefan Funkenhauzer. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL