Connect with us

Social

Foto – Peste 250 de sălăjeni au donat sânge în cadrul campaniei Digi24 „Avem același sânge”

Peste 250 de persoane au răspuns vineri apelului Digi24 de a dona sânge – un gest atât de simplu, care însă poate salva mii de vieți


În campania națională Avem Același Sânge, sălăjenii au demonstrat încă o dată solidaritate și generozitate.

Peste 250 de persoane au răspuns cu entuziasm apelului de donare de sânge lansat de Digi24, împreună cu Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj.

Astăzi, cetățeni și instituții ne-am unit într-un efort comun pentru a salva vieți. Numărul mare de participanți, generozitatea și altruismul donatorilor m-au emoționat profund. Am dovedit că avem, cu adevărat, “același sânge” și că suntem o comunitate gata să ajute în momente dificile. Mulțumesc din inimă, dragi sălăjeni, pentru exemplul oferit și pentru că ați adus lumina speranței în sufletele semenilor aflați în nevoie“, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Sălăjenii au venit în număr mare încă de la primele ore ale dimineții pentru a fi salvatorii pacienților cu nevoie de sânge.

Campania Avem Același Sânge, organizată de Digi24, în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, continuă să inspire și să mobilizeze oameni din întreaga comunitate.

Fiecare picătură de sânge donată reprezintă o șansă în plus la viață.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social