Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău câştigă şi la Sighetu Marmaţiei şi rămâne singura echipă cu punctaj maxim după primele patru etape din Seria a X-a!

Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a reuşit să se impună în deplasare graţie golurilor marcate de Stefan Nikolic şi Raoul Cristea. După primele trei etape, doar SCM şi CSM Satu Mare aveau punctaj maxim, dar sătmărenii s-au încurcat în această etapă în derby-ul judeţean cu Olimpia Satu Mare


SCM Zalău a bifat a opta victorie consecutivă în acest sezon. După victoriile din Cupa României cu Victoria Carei, Gloria Bistriţa, Minaur Baia Mare şi Poli Iaşi, gruparea de sub Meseş a bifat succese şi în campionat la Lotus Băile Felix, cu Victoria Carei, la Minerul Ocna Dej şi în această rundă la CSM Sighetu Marmaţiei. Nu a fost o deplasare uşoară, iar în primele trei runde, echipa lui Zima a înregistrat o victorie şi două egaluri.

Realitatea din teren a fost, însă, alta, iar SCM Zalău a fost echipa aflată în controlul jocului. Prima repriză a fost mai echilibrată şi ocazii au fost la ambele porţii. Însă, cea mai mare şansă a avut-o SCM Zalău prin Sebastian Culda în minutul 20 când mijlocaşul şutul mijlocaşului a lovit doar bara.

După pauză, zălăuanii au continuat să aibă o posesie mai bună, iar în minutul 57 aveau să deschidă scorul. Cătălin Stoica a urcat bine în banda dreaptă şi a centrat perfect pentru Stefan Nikolic care a marcat din 10 m şi a ajuns la al 5-lea gol în meciurile oficiale în acest început de sezon.

Zalăul a continuat să pună pericol la poarta lui Mihai Oneţ, însă, abia pe final tabela a suferit din nou modificări.

În minutul 85, Raoul Cristea a urmărit excelent o mingea în adâncime, a reuşit să treacă de un fundaş în bandă şi a reuşit să înscrie cu un şut plasat. Şi el are un randament foarte bun în acest debut de sezon, reuşind al 4-lea său gol în meciurile oficiale pentru SCM. De remarcat şi faptul că pe final, CSM Sighetu Marmaţiei a ratat o ocazie mare.

În următoarea etapă, SCM Zalău va evolua pe teren propriu, vineri, cu Crişul Sântandrei.

CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău 0 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Stefan Nikolic (’57) şi Raoul Cristea (’85)

CSM: Mihai Oneţ – Paul Pedro, Gabriel Caba, Raul Hreniuc (cpt.), Gabriel Tomşa, Emanuel Raţ, Abdullah Razak, Ianis Negruţ, Florin Simion, Samuel Urdea şi Gueye Mansour. Rezerve: Leonard Mureşan – Dacian Dunca, Mario Toma, Andrei Giamănu, Alexandru Zaharia, Gabriel Bob, Cătălin Şofroni, Laur Nemeş şi Daniel Anghidin. Antrenor: George Zima

SCM: Bogdan Miron (cpt.) – Cătălin Stoica (’71 Dario Bora), Vlad Fărcăşan, Andrei Bobaru, Alexandru Cherecheş, Sebastian Culda (’46 Cosmin Meşter), Viktor Kun, Alex Negrean (’46 Artur Pătraş), Alex Micle, Sergiu Pop (’78 Predrag Kascelan) şi Stefan Nikolic (’64 Raoul Cristea). Rezerve: David Poptean – David Molnar, Samuel Zimţa şi Alex Mare. Antrenor: Cristian Lupuţ


Rezultatele etapei din Seria a X-a din Liga 3

Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix  1 – 1

Au marcat: Cătălin Ștefănescu (17) / Patrick Blăgea (85)

Sănătatea Cluj – Victoria Carei  2 – 1

Au marcat: Claudiu Mihale (65 – autogol), Andrei Ceaca (79) / Tudor Moldovan (29)
Meciul trebuia să se joace vineri, de la ora 17:00, însă a fost întrerupt în minutul 59, din cauza ploii căzute la Cluj-Napoca, la scorul de 0-1. S-a reluat a doua zi, de la ora 10:00, din minutul 60.

CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău  0 – 2

Au marcat: Stefan Nikolic (57), Raoul Cristea (85)

Crişul Sântandrei – Minerul Ocna Dej  1 – 1

Au marcat: Remus Pașca (15) / Septimiu Kolbasz (24 – penalty)

Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Olimpia Satu Mare 3 – 3

Au marcat: Cosmin Anton (18), Luca Feher (64), Alexandru Bonea (90+1) / Viorel Chinde (31, 61), Moussa Samake (44)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL