Connect with us

FOTBAL

Joc spectaculos între FC Chieșd și Ardealul Crişeni. Echipa lui Ghiocel Brîndușe continuă parcursul perfect

Derby-ul din etapa a III-a a Ligii a IV-a s-a desfăşurat pe cocheta arenă de la Hereclean, acolo unde Ardealul a reuşit a treia victorie consecutivă în faţa unei formaţii redutabile. Aceasta, în ciuda faptului că golgheterul Ciprian Pavel a realizat un hattrick pentru FC Chieşd

ACS Ardealul Crişeni are un debut de sezon perfect în Liga a IV-a şi tocmai a bifat a treia victorie consecutivă.

Deşi se anunţa un meci extrem de dificil cu FC Chieşd, echipa pregătită de Ghiocel Brînduşe a controlat în mare parte jocul.

Raul Irimeş a deschis scorul, dar Ciprian Pavel a egalat rapid, după ce a profitat de o eroare în apărarea adversă.

Ardealul avea să revină în avantaj şi chiar să se desprindă în partea secundă, la capătul unor faze lucrate la antrenamentele din timpul săptămânii.

Pe final, FC Chieşd a rămas în inferioritate numerică după eliminarea fundaşului Ciprian Bărnuţiu, cel care intrase în teren doar în minutul 60.

Chiar şi aşa, în inferioritate numerică, Chieşdul a mai marcat de două ori, tot prin Ciprian Pavel, şi putea chiar egala. Până la urmă, cele trei puncte au mers la Crişeni.

În runda de duminică, Ardealul poate să bifeze o nouă victorie în jocul de la Crişeni cu Inter Cizer. De cealaltă parte, FC Chieşd are parte de un alt meci aprig în faţa fruntaşei CS Barcău Nuşfalău, care se va disputa tot pe Stadionul celor de la CS Viitorul Zalău, cu începere de la ora 17.00.

“A fost un meci pe care l-am tratat cu maximă seriozitate. Am avut o posesie foarte bună şi am controlat jocul mai tot timpul. Ne-am relaxat puţin pe final când am avut şi un omîn plus şi pe acest fond am fost neatenţi în apărare şi era să ne coste. Sper să uităm repede ultimele 20 de minute, pe care le consider un accident. Per ansamblu, au fost 70 de minute în care am fost în controlul jocului. Golurile au venit în urma unor faze lucrate la antrenament şi mă bucur că se materializează ce pregătim la antrenamente. Lotul încă nu este omogenizat, dar am jucători de calitate şi sunt convins că vom juca foarte frumos”.

Narcis Ghiocel Brînduşe – antrenor ACS Ardealul Crişeni

FC Chieşd - ACS Ardealul Crişeni 3 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Ciprian Pavel (‘39, 76 şi 90), respectiv Raul Irimeş (‘30), Cosmin Cozma (‘44), Mihai Brînduşe (‘52) şi Rareş Ciaca (‘64-aut.)

FC Chieşd: Raul Chiş – Sergiu Bercean, Cristian Ţurcaş (‘60 Ionuţ Zaha), Marius Rus, Emanuel Seran, Daniel Supuran (‘60 Rareş Ciaca), Alin Gomboş (‘60 Paul Pintea), Petrică Lăcătuş (cpt.), Răzvan Birta (‘60 Ciprian Bărnuţiu), Ionuţ Moşincat (‘71 Răzvan Mierluţ) şi Ciprian Pavel. Rezerve: Paul Herman şi Radu Puşcaş. Delegat: Ovidiu Morar

ACS Ardealul: Tudor Mare – Todoruţ Sabou, Cosmin Cozma, Paul Pop, Raul Irimeş, Ionuţ Blaga, Sergiu Elekeş (‘46 Mihai Bode), Adrian Baidoc (‘63 Bogdan Paşka), Mihai Brînduşe, Raul Brînduşe şi Gabriel Ţiriac (cpt.). Rezerve: Lukacs David, Bogdan Porumb – Sergiu Ardelean, Ovidiu Bojan, Sorin Iacob, Flaviu Bărnuţiu şi Cristian Unguruşan. Antrenor: Ghiocel Brînduşe. Delegat: Ciprian Mărgărit

Cartonaş roşu: Ciprian Bărnuţiu (‘70)

Au arbitrat: la centru – Paul Unimătan, asistenţi – Komocz Tamas şi David Cornaci (toţi trei din Zalău). Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Jucătorul meciului: GABRIEL ŢIRIAC

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL