Responsive Menu
Add more content here...


28 de angajați de la Tenaris-Silcotub Zalău prezenți într-o acțiune de voluntariat la Grădinița Nr. 5 Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 2.8K views
A+A-
Reset
La finele săptămânii care a trecut, 28 de angajați  din cadrul Tenaris-Silcotub Zalău,împreună cu  cadrele  didactice, au tranformat vineri curtea Grădiniței Nr. 5 din Zalău într-un mini laborator STEM în aer liber.
Prin implicare și creativitate,participanții la această acțiune de voluntariat, au adus o pată de culoare în curtea și ambientul  grădiniței.
Mesele experimentale, băncile noi, colorate, realizate din materiale reciclate și picturile de pe asfalt, sunt menite atât să îi ajute pe copii să învețe prin experimentare și joacă despre lumea din jurul lor, dar și să creeze un mediu de relaxare pentru ei.
Proiectul acesta  ca și altele de altfel, de-a lungul vremii, pe care angajații  Tenaris-Silcotub Zalău le desfășoară ca voluntari, s-a dovedit  încă odată un bun prilej pentru colegii  din departamentul de producție de a se implica în comunitate și de a petrece timp de calitate împreună.
Felicitări maxime le adresăm și noi  inițiatorilor Tenaris-Silcotub Zalău  și participanților la acest reușit proiect de voluntariat !

You may also like

Leave a Comment