Responsive Menu
Add more content here...


Alex Turcu, noul antrenor al formaţiei Someşul Someş-Odorhei

Chiar înaintea partidelor din faza regională a Cupei României, gruparea de pe Someş şi-a întărit lotul şi banca tehnică, transferând nu mai puţin de trei jucători importanţi de la SCM Jibou

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

În ultimii ani, Someşul Someş-Odorhei a avut rezultate bune. Era şi de înţeles acest lucru, având în vedere faptul că administraţia locală a oferit condiţii dintre cele mai bune, atât financiar, cât şi material, baza sportivă de la Someş-Odorhei arătând acum ca o mica bijuterie.

Astfel, în anul 2022, gruparea de pe Someş reuşea să urce în premieră pe podium, clasându-se pe locul 3 în Liga a IV-a!

În acest an, formaţia condusă de Vlad Ortelecan a reuşit o nouă performanţă. Someşul Someş-Odorhei a cucerit primul trofeu din istoria comunei! Cristian Mureşan şi compania au câştigat faza judeţeană a Cupei României, calificându-se astfel la faza regională, unde se vor duela cu câştigătoarele Cupei din judeţele Bistriţa-Năsăud (Silvicultorul Maieru) şi Satu Mare (Talna Orașu Nou).

Partidele se vor desfăşura în zilele viitoare, astfel că conducerea clubului a dorit să întărească lotul, dar şi staff-ul tehnic. Astfel, în cursul zilei de vineri, 5 iulie, Someşul a transferat nu mai puţin de trei jucători de la SCM Jibou, şi nu orice jucători! Echipa din Someş-Odorhei şi-a asigurat serviciile foştilor căpitani de echipă, Alex Turcu şi Ionuţ Mureşan!

Alex Turcu va fi antrenor-jucător

Alex Turcu e unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din Liga a IV-a Sălaj, el având în palmares nu mai puţin de cinci titluri judeţene cu Someşul Ileanda, Rapid Jibou, Unirea Mirşid şi Luceafărul Bălan.

Totodată, acesta a avut multe meciuri şi în Liga a III-a, în tricoul formaţiilor Unirea Dej, Rapid Jibou, Luceafărul Bălan şi chiar SCM Zalău. Mijlocaşul jibouan în  vârstă de 36 de ani vine la Someş-Odorhei cu un rol dublu.

Va întări linia mediană, dar va fi şi antrenorul echipei! El are experienţă şi pe banca tehnică, fiind “secund” acum câţiva ani la SCM Zalău, dar şi la Rapid Jibou, unde s-a ocupat şi de grupe de copii.

Ionuţ Mureşan are experienţa partidelor de eşalon superior, fotbalistul în vârstă de 24 de ani bifând prezenţe în tricoul echipelor Minerul Baia Mare şi Academica Recea, cu cea din urmă promovând chiar în Liga a II-a!

În fine, punctăm şi o revenire acasă: Florin Cherecheş, cel care a mai evoluat la echipele Sporting Cluj și SCO Jibou.


Trei transferuri importante în familia Someşul Someş-Odorhei! Alex Turcu va conduce echipa din sezonul viitor!

Echipa noastră are plăcerea de a anunța înregimentarea a trei jucători importanți, ce au evoluat în stagiunea precedentă la SCO Jibou!

În prezența președintelui clubului, Vlad Ortelecan, și a domnului primar – Ioan Şandor, Florin Cherecheş, Ionuţ Mureşan şi Alex Turcu au semnat în cursul zilei de vineri contracte cu echipa noastră, urmând a debuta cu toții în partida cu Silvicultorul Maieru, din cadrul Cupei României!

Dacă Florin Cherecheş este originar din Someș-Odorhei și revine la clubul la care a începutul fotbalul după un periplu pe la Sporting Cluj și SCO Jibou, Ionuţ Mureşan vine la clubul nostru în postura unuia dintre cei mai importanți jucători ce a evoluat în Sălaj în ultimii ani.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, are un CV impresionant, promovând în Liga a II-a cu Academica Recea, eșalon în care a evoluat și în tricoul celor de la Minerul Baia Mare!

Ultimul, dar nu cel din urmă, Alex Turcu, nu mai are nevoie de vreo prezentare, fiind multiplu campion județean cu mai multe echipe! Pe lângă postura de jucător, Turcu se va ocupa și de partea tehnică începând din sezonul viitor, fiind numit de către conducerea echipei ca antrenor principal! Acesta va fi secondat de către Vlad Ortelecan, cel care a condus echipa în ultimii ani, câștigând în sezonul recent încheiat primul trofeu din istoria echipei, Cupa României!

Bun venit la Someşul Someş-Odorhei, Florin, Ionuț și Alex!

Conducere clubului Someşul Someş-Odorhei

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 iulie. 

You may also like

Leave a Comment