Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău se regrupează după eşecul de la baraj

În zilele următoare, va fi stabilită lista completă a jucătorilor care în această vară vor părăsi echipa 

by Călin ONICAŞ
0 comment 771 views
A+A-
Reset

Ratarea obiectivului din acest sezon a adus mare supărare în rândul suporterilor, dar şi în sânul clubului şi mai ales la Primăria municipiului Zalău. Aceasta, cu atât mai mult cu cât administraţia locală a alocat un buget extrem de bun pentru acest nivel. Cu toate acestea, SCM Zalău va şi în sezonul viitor tot în Liga a III-a.

Cam asta ştiam după acea “dublă” de coşmar cu Unirea Ungheni. În paranteză, să spunem că mureşenii au fost şi “naşii” celor de la Gloria Bistriţa, formaţia din Ungheni câştigând finala de la baraj, promovând surprinzător în liga secundă!

Deci, cam atât ştiam, deoarece o perioadă bună nimeni din club nu a dat nicio veste, nicio declaraţie, nimic. Ba da, mai ştiam că antrenorul Cristian Lupuţ şi-a prelungit angajamentul încă dinaintea partidelor de baraj.

După zile bune, am aflat şi câteva dintre numele de fotbalişti care în această vară se despart de gruparea de la poalele Meseşului.

Astfel, muntenegreanul Predrag Kašćelan a plecat acasă, unde se pare că fundaşul trebuie să se ocupe şi de pensiunea pe care o deţine pe coasta Mării Adriatice.

Aflat la final de contract, şi atacantul Raoul Cristea s-a despărţit de SCM Zalău. Talentatul fotbalist chiar a prins un angajament superb, ajungând în curtea titratei UTA Arad!

A urmat apoi plecarea portarului Bogdan Miron, cel care era unul dintre cei mai vechi componenţi ai formaţiei, goal-keeper-ul sătmărean revenind acasă, unde va încerca o promovare cu CSM Satu Mare.

Şi, cam acestea sunt mişcările de trupe din acest moment de la SCM Zalău. Ioan Gurzău – preşedintele secţiei de fotbal – a precizat, însă, faptul că în zilele viitoare va avea loc o întâlnire cu întreaga conducere a clubului şi cu reprezentanţii Primăriei, în urma căreia se vor lua mai multe decizii, în ce priveşte jucătorii care vor pleca, dar şi necesarul de jucători pentru acoperirea posturilor lăsate vacante.

“Vom vedea câţi dintre jucătorii din vechea gardă vor mai rămâne în lot, după care vom începe şi campania de achiziţii”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment