Responsive Menu
Add more content here...


Liceul cu Program Sportiv  ,,Avram Iancu ” din Zalău își omagiază cadrele recent pensionate

,,Va veni o vreme când vei crede că totul s-a terminat. Totuși acesta va fi începutul”

by Tiberius NICODA
0 comment 647 views
A+A-
Reset
După o viață de muncă și dăruire, după cariere didactice împlinitoare, 3 dintre cadrele didactice și  secretara Liceului cu Program Sportiv  „Avram Iancu ” din Zalău își iau „La revedere” de la școala pe care au slujit-o vreme de decenii, încheind un capitol frumos din viața lor, deschizând un altul – Pensionarea.
Și-au dedicat întreaga viață educației, formând generații de elevi, asupra cărora și-au lăsat amprenta, modelând și șlefuind caractere.
Tuturora și fiecăruia în parte, colectivul Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău, le-au adresat tinerilor pensionari, un mesaj de suflet și prețuire, astfel:
Mulțumim doamnei profesor pentru învățământul primar, Goron Mariana, care a fost de-a lungul timpului un vulcan de energie, un adevărat dascăl dedicat activității la catedră.
Mulțumim doamnei profesor, Bot Ana Leonora, pentru toată dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.
Mulțumim doamnei secretar, Curea Emilia, pentru toate sfaturile și buna dispoziție dar și pentru colaborarea eficientă.
Și nu în ultimul rând mulțumim domnului profesor, Seișanu Mirel Narcis, care ne-a uimit plăcut de fiecare dată, prin ideile sale creative, prin răbdarea, priceperea, devotamentul și puterea de muncă.
Dragi colegi, ați fost pentru noi avalanșe de energie, bună dispoziție și omenie. Vă dorim tot binele din lume și vă așteptăm să ne călcați pragul școlii noastre ori de câte ori simțiți nevoia, ca să schimbăm o vorbă și să depănăm frumoase amintiri, deoarece o perioadă pașii dumneavoastră o să vă conducă aici la noi, la cea de-a doua familie.
A venit timpul pentru familia de acasă, pentru copii, pentru nepoți, a venit timpul să vă puneți dumneavoastră pe primul loc, pe primul plan, zâmbiți, călătoriți, trăiți!
E magic să te întâlnești cu tine și să îți spui ce nu ți-ai spus niciodată. Și apoi să te contempli în tăcere. Cel mai frumos lucru este să te desparți de tine și să te reîntâlnești cu tine. Să te împaci și să nu te mai uiți prin cufere cu amintiri prăfuite. Ci să te iei cu tine peste tot…” spunea un înțelept.
Pensie lungă cu sănătate, împliniri și bucurii le dorim și noi!

You may also like

Leave a Comment