Responsive Menu
Add more content here...


Bibliovacanța, o nouă ediție de poveste

Se anunță o Vară De Poveste la Biblioteca Județeană Sălaj! Începe Bibliovacanța, unul din cele mai frumoase proiecte ale bibliotecii, care în ultimii ani, a făcut fericiți sute de copii

by Mihai POP
0 comment 132 views
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj, dă startul celui mai așteptat program pentru copii: Bibliovacanța 2024!

„Ne bucurăm că și în acest an putem oferi copiilor o vară de poveste!”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Bibliovacanța este proiectul nostru de suflet, așa că am pregătit o mulțime de activități atractive, care să îi determine să iubească și mai mult biblioteca, dar și să îi ajute să-şi descopere talentele, aptitudinile, să se cunoască mai bine, să comunice cu cei din jur sau să facă parte dintr-o echipă”, a adăugat managerul BJS.

Dacă ai între 7 și 12 ani, Biblioteca te așteptă alături de ea, începând cu 1 iulie, în zilele de marți, joi și vineri, între orele 10,00-12,00! A pregătit cărți și personaje de poveste, ateliere și workshop-uri, jocuri, filme și multe alte surprize.

Accesul la Bibliovacanța 2024 se face pe bază de înscrieri, în limita a 30 de locuri! Informații suplimentare la numerele de telefon: 0260/632941 sau 0745/878893.

Taxa de participare: 25 lei/copil/săptămână, care se va achita la începutul săptămânii.

Bibliovacanța – Biblioteca de idei se desfășoară în perioada 1 iulie- 31 august 2024. Vă așteptăm cu drag la bibliotecă!

You may also like

Leave a Comment