Responsive Menu
Add more content here...


Mesajul primarului Alexandru Bogdan Bercean dinaintea alegerilor din 9 iunie

"Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți!"

by Sportul Salajean
0 comment 57 views
A+A-
Reset

Stimați cetățeni🌹,

‼️‼️‼️Sunt onorat să mă adresez din nou dumneavoastră, de data aceasta în calitate de primar la al doilea mandat care își dorește să continue munca începută și să aducă și mai multe îmbunătățiri comunității noastre. Pe parcursul mandatelor mele, am muncit cu dedicare pentru a transforma promisiunile în realitate și a îmbunătăți viața fiecărui locuitor.

În acești ani, am reușit să realizăm împreună multe lucruri importante:

1. **Dezvoltare economică: ** ‼️Am atras investiții semnificative care sa contribuie atât la creșterea economică a comunei noastre cât și la bunăstarea cetățenilor.
2. ** Educație: ** ‼️Am modernizat școlile, asiguram hrana caldă tuturor elevilor și am asigurat condiții mai bune pentru elevi și profesori.
3. **Infrastructură:** ‼️Am reabilitat drumurile, am demarat proiecte de canalizare și gaz metan și am făcut demersuri importante pentru introducerea transportul public, făcând comuna noastră mai accesibila și mai sigura pentru toți locuitorii.
4. **Transparență și participare civic:** ‼️Am promovat transparența în administrația locală și am încurajat implicarea cetățenilor în procesul decizional, asigurându-ne că vocea fiecăruia este auzită.
Aceasta sunt câteva exemple din realizate in cele doua mandate dar sunt conștient că mai sunt multe de făcut. Pentru următorul mandat, am planificat proiecte ambițioase și soluții inovatoare care să răspundă nevoilor dumneavoastră și să ne aducă mai aproape de viziunea unei comune moderne și prospere.
Promit să continui să lucrez cu aceeași determinare și integritate, să ascult opiniile și sugestiile dumneavoastră și să fac tot ce îmi stă în putință pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea noastră.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o până acum și vă cer sprijinul pentru a continua acest drum împreună. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți! 🍾🍾🍾🍾🍾
Interesul meu pentru comuna este cu atat mai mare de când au apărut și cei doi copii in viața mea și am început sa fiu mult mai focusat pe viitor.
Cu respect și devotament,
Alexandru Bogdan Bercean   
Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Sălaj. CMF 21240002

You may also like

Leave a Comment