Responsive Menu
Add more content here...


CS Cristian Dojo Zalău, şcoala de campioni. Elevii lui Cristian Bolduţ au cucerit 15 medalii la Naţionalele de Karate Kyokushin

Rezultate remarcabile la Naţionalele de la Târgu Mureş. Sportivii de la CS Cristian Dojo Zalău au încins tatami-ul, cucerind nu mai puţin de 15 medalii, între care nouă de AUR!

by Călin ONICAŞ
0 comment 749 views
A+A-
Reset

Karateka de la CS Cristian Dojo Zalău continuă să se remarce pe tatami la competiţiile importante. După ce shihan Cristian Bolduţ şi Ayana Nistor au cucerit  medalii la Campionatul European de la Valencia, sportivii sălăjeni au făcut furori la Campionatul Naţional de Karate Kyokushin copii, cadeţi şi tineret, ce a avut loc la Târgu Mureş, chiar de Ziua Copilului.

La cele două ramuri – kumite şi kata, sportivii de la CS Cristian Dojo Zalău au cucerit nu mai puţin de 15 medalii: 9 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz! Rezultate extraordinare, mai ales pentru Ayana Nistor, Celia Stejeran, Iris Bolduț, Ianis Vâlcelean, Eliza Husa, Luca Petrușan şi Raisa Man, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, devenind campioni naţionali!

Chiar dacă sunt încă junioare, Ayana Nistor și Celia Stejerancele două karteka participante la Europene – au obţinut titlul naţional la tineret, prima la kata, cealaltă la kumite!

La cadeţi, Iris Bolduţ a cucerit două medalii de aur, dominând competiţia, atât la kata, cât şi la kumite. Aceeaşi performanţă a obţinut-o şi Ianis Vâlcelean, cel care s-a impus la ambele ramuri!

Cu toţii, au fost la înălţime, iar antrenorul lor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor, atât pentru performanţele realizate la Naţionale, dar şi pentru munca depusă la antrenamente.

“În spatele unor cuvinte, a unor nume și a unor rezultate, se ascund zeci, sute de ore de antrenament. Consecvența și perseverenta este cheia succesului. Atunci când toți ceilalți tineri de vârstă lor, fac cu totul altceva, ei aleg să fie prezenți în sala de antrenament și să muncească neîntrerupt zi după zi, săptămână după săptămână. Pentru asta merită toate felicitările și, dacă apar și rezultate, cu atât mai bine. Mă înclin în fața acestor copii și le mulțumesc pentru că aleg să fie diferiți. BRAVO, Osu!!!”.

Shihan Cristian Bolduţ – antrenor CS Cristian Dojo Zalău

Rezultate obținute de sportivii de la CS Cristian Dojo Zalău la Naționalele de la Târgu Mureș

Categoria tineret (U18 – U20):

Ayana Nistor: campioană națională la kata
Celia Stejeran: campioană națională la kumite

Categoria Cadeţi (U15 – U16):

Iris Bolduț: dublă campioană națională la kata și kumite
Carina Ciupe: două medalii de argint la kata și kumite

Categoria Copii (U10 – U12):

Ianis Vâlcelean: dublu campion național la kata și kumite
Raisa Man: locul 1 la kata și loc 2 la kumite
Eliza Husa: campioană națională la kumite
Luca Petrușan: campion național la kumite și locul 3 la kata
David But: locul 3 la kumite
Aiana Bendre: locul 3 la kumite

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 iunie.

You may also like

Leave a Comment