Responsive Menu
Add more content here...


Grădiniță SMART reabilitată și inaugurată la Vârșolț

Investiţia se ridică la standarde europene, acest lucru fiind subliniat şi de invitaţii speciali prezenţi la evenimentele de la Vârşolţ

by Tiberius NICODA
0 comment 181 views
A+A-
Reset

Pe data de 29 mai, la Vârșolț a fost inaugurală o grădiniță SMART, dar şi Şcoala Gimnazială Nr. 2, situată în aceeaşi curte.

Totul s-a întâmplat în prezența unor oficialități dintre care amintim pe deputatul Hunor Kelemen, senatoarea Irina Kovacs, deputatul Seres Denes, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj – Szilagyi Robert, prefectul județului Sălaj – Dari Toma și inspectorul școlar general adjunct – Faluvegi Ervin Zoltan, dar şi preoți, pastori ai cultelor religioase din comună, precum și unii primari de comune din Sălaj.

Grădinița are trei săli dotate ultramodern, cu tot ceea ce este nevoie pentru ca activitatea micuților să se desfășoare în condiții moderne.

Există aici 34 de copii înscriși. Sălile de grupă în număr de trei, dispun de o dotate cu instrumente TIC de ultimă generație, cu mobilier colorat specific vârstei copiilor, pătuțuri, o baie dotată pentru preșcolari și alta dedicată persoanelor cu dizabilități.

Grădinița mai dispune de o sală profesorală de ultimă generație, unde se benficiază și de programul Masa Caldă, care funcționează deja. Copiii şi părinţii sunt extrem de mulţumiţi de aceste facilităţi oferite de administraţia locală.

Inaugurarea grădiniței are loc după un amplu și reușit proiect de renovare și după o renovare majoră.

“Dacă credem în aceste valori, dacă credem în Dumnezeu, atunci sigur că orice construcție are și va avea rost, pentru generațiile care urmează. Cu aceste gânduri, vă felicit, domnule primar, pentru realizare și vă doresc putere de muncă în continuare!”, a spus deputatul Kelemen Hunor, cel de altfel este şi liderul UDMR.

În cadrul evenimentului, vicepreședintele Consiliului Județean, Szilagyi Robert, și directorul unității de învățământ, care a prezentat părinților prezenți la inaugurarea grădiniței dotările acesteia, au luat cuvântul îndemnându-i pe părinți să își înscrie copiii la noua instituție.

Totodată, pastorul reformat a ținut o prelegere despre valorile morale, preotul ortodox a sfințit noua clădire, apoi a urmat un moment artistic oferit de către cei mici.

You may also like

Leave a Comment