Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din Sălaj implicat într-un accident grav la Turda

Un tânăr de 33 de ani din Sălaj a fost implicat într-un accident rutier într-o intersecție din municipiul Turda, în timp ce conducea conducea un tir, ar fi intrat în coliziune cu un alt tir, condus de o tânără din județul Mureș

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Accidentul s-a produs pe strada Armatei din Turda. Două autotrenuri și două autoturisme s-au ciocnit în intersecția cu DN1 E 81.

Din cercetările preliminare efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj care conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) dinspre strada Armatei, ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus pe direcția Aiud spre Cluj-Napoca, de o femeie de 34 de ani, din județul Mureș.

În urma impactului, ansamblul de vehicule condus de bărbat a fost proiectat într-un autoturism aflat în intersecție. Totodată, un element din caroseria unui camion a ricoșat într-un alt autoturism oprit în intersecție.

Conducătorul autoturismului avariat de camion, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a comunicat ISU Cluj.

„La data de 28 martie a.c., în jurul orei 12.45, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E81, intersecție cu strada Armatei, din municipiul Turda. Un bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj, care conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) dinspre strada Armatei, ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus pe direcția Aiud spre Cluj-Napoca, de o femeie de 34 de ani, din județul Mureș, transmite IPJ Cluj.

You may also like

Leave a Comment