Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr depistat de poliție în Zalău, conducând sub influența alcoolului

„Cine bea repede, plătește încet.”

by Tiberius NICODA
0 comment 48 views
A+A-
Reset
Controalele din acest week-end efectuate în sistem integrat poliție-jandarmerie au dus la constatarea   unor abateri  de la normele legale,fapte pentru care s-au aplicat o serie de sancțiuni contravenționale,dar s-au constatat și infracțiuni la regimul circulației rutiere.
Astfel, în  31 martie a.c., dis de dimineață, pe strada Sfânta Vineri din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Zalău.
Conducătorul auto a fost legitimat și testat cu aparatul etilotest,ocazie cu care  s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Urmare a celor constatate, polițiștii l-au condus pe conducătorul auto depistat la o unitate medicală unde  i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
 Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal împotriva tânărului  depistat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

You may also like

Leave a Comment