Responsive Menu
Add more content here...


Tânără escroacă din Ialomița identificată și cercetată de către polițiștii sălăjeni

Polițiștii Postului de Poliție Hereclean au identificat o tânără de 19 ani, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune pe raza județului Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 29 views
A+A-
Reset

A fost identificată  și cercetată vineri 22 martie , o tânără de 19 ani, din județul Ialomița, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Ca  urmare a  activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii Postului de Poliție Hereclean au identificat și cercetat pe tânăra de 19 ani, pentru o infracțiune de înșelăciune pe care a comis-o în anul 2023 în care parte vătămată este un tânăr din Sălaj.

Din cercetări a reieșit că, în luna iunie a anului 2023, tânără ar fi postat în spațiul public un anunț de vânzare a unui telefon mobil. Aceasta ar fi fost contactată de către un tânăr de 18 ani, din localitatea Firminiș, județul Sălaj, pe care l-ar fi determinat să îi vireze, prin transfer bancar, 700 de lei, în schimbul telefonului respectiv. Ulterior, tânăra în cauză nu a mai trimis telefonul mobil și nu a mai putut fi contactată.

Polițiștii Postului de Poliție Hereclean continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

*

You may also like

Leave a Comment