Responsive Menu
Add more content here...


Social-democrații și-au anunțat candidații cu care vor să câștige Consiliul Județean și primăriile din Zalău, Jibou și Simleu Silvaniei

by Tiberius NICODA
0 comment 109 views
A+A-
Reset

Am intrat în perioada electorală pentru alegerile europarlamentare și locale, care vor avea loc pe data de 9 iunie. Calendarul acțiunilor a fost aprobat de executiv, iar campania electorală pentru ambele scrutinuri va debuta pe 10 mai și se va încheia cu o zi înainte de alegeri.

Conform calendarului aprobat de Executiv, pe 12 martie începe perioada electorală, iar campania cu o lună înainte de alegerile din 9 iunie și se va încheia cu o zi înainte de alegeri. Data de 30 aprilie este și data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.

În acest context și Consiliul Politic Național al Partidului Social-Democrat a validat joi, 21 martie, candidații pentru Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău, alături de candidați pe funcții similare consilii județene și primării ale municipiilor reședință de județ din 95 la sută dintre județe.

Florin Florian și Ionel Ciunt sunt, oficial, candidații cu care PSD Sălaj intră în competiția electorală aferentă alegerilor locale din 9 iunie și cu care speră să se câștige funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Sălaj și respectiv,funcția de Primar al Municipiului Zalău.

”Continui transformarea orașului nostru într-un oraș cu adevărat european, fapt dovedit prin proiectele finalizate, în implementare sau cele pe care le vom realiza, acoperind toate domeniile cu impact direct asupra vieții locuitorilor.
În 2016, când am primit încrederea a mii de zălăuani, am promis creșterea calității vieții în comunitatea noastră. Transformarea Zalăului s-a întâmplat și continuă, pentru că noi punem oamenii pe primul loc. Am convingerea că și Florin Florian, la fel ca ceilalți colegi primari în funcție sau candidați pe care-i propunem pentru comunitățile locale, știu și pot să administreze eficient resursele, dar mai ales să dezvolte comunitățile. Suntem o echipă unită, puternică și determinată!”, a declarat Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

 

PSD Sălaj speră că va deține în continuare funcția de Primar al Orașului Jibou prin secretarul general al organizației, inginerul Dan Ghiurco, iar pentru funcția de Primar al Orașului Șimleu Silvaniei, candidat este desemnat economistul Romeo Sabou.

Primarii în funcție se înscriu în competiția electorală pentru continuarea mandatelor, iar lista finală a candidaților PSD pentru funcțiile de primar va fi comunicată săptămâna viitoare, susține într-un comunicat recent Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

La data de 8 mai 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024. De asemenea, în data de 10 mai 2024, va începe campania electorală, care se va încheia pe 8 iunie 2024, la ora 7.00.

You may also like

Leave a Comment