Responsive Menu
Add more content here...


21 mai – Ziua Poliţiei Locale

Data de 21 Mai a fost declarată ziua Poliţiei Locale prin Legea nr. 155 din 12 iulie 2010. Poliţia locală a fost înfiinţată în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor

by Mihai POP
0 comment 367 views
A+A-
Reset

21 mai este o zi cu dublă semnificație în România: Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, respectiv, potrivit Legii nr. 155/2010, este și Ziua Poliției Locale.

Pentru sălăjeni, poliția locală înseamnă un sprijin deosebit în vederea asigurării măsurilor de ordine publică și îndeosebi a punerii în aplicare a hotărârilor autorităților deliberative, cu aplicabilitate în unitățile administrativ-teritoriale pe care le gestionează.

Poliția Locală Zalău este aici pentru a asigura ordinea și siguranța comunității noastre. Fie că este vorba de intervenții rapide, patrule zilnice sau activități de prevenire, misiunea lor este de a proteja și de a servi cetățenii cu profesionalism și integritate.

Obiectivul principal al activității Poliției Locale este acela de a veni în sprijinul comunității, a cetățenilor orașului, veghind în permanență la respectarea ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, a disciplinei în construcții și afișajului stradal, la respectarea normelor de mediu, a activității comerciale, a evidenței populației.

”La mulți ani, Poliția Locală Zalău! Să continuăm să ne îndeplinim datoria cu mândrie și devotament!”- transmit reprezentații Poliția Locală Zalău.

You may also like

Leave a Comment