Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. “Viceprimar pentru o zi” – o superbă acțiune a Primăriei Jibou menită să atragă elevii în realizarea proiectelor pentru modernizarea orașului

Evenimentul iniţiat de viceprimarul Vlad Paşcalău, ce a avut loc ieri după-amiază la Jibou, s-a putut bucura de prezenţa Ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse - Natalia Intotero! Pentru ineditul eveniment, "vicele" de la Jibou a primit mesaje de felicitări şi aprecieri din partea ministrului Digitalizării, dar şi din partea șefului Cancelariei prim-ministrului

by Tiberius NICODA
0 comment 221 views
A+A-
Reset
Ieri, 16 mai 2024, la Jibou a avut loc cea de-a treia ediție a proiectului “Viceprimar penrtru o zi”, acțiune care are la baza concepției sale atragerea și implicarea  tineretului într-un mod participativ prin proiecte și idei inovative pentru dezvoltarea Jiboului.
Evenimentul este inițiat și susținut în desfășurarea sa de către conducerea Primăriei Jibou a primarului Dan Ghiurco și a viceprimarului Vlad Pașcalău, care este cel care a avut inițiativa derulării proiectului.
Viceprimar pentru o zi este un eveniment care demonstrează puterea creativității și a spiritului civic al elevilor noștri.
Elevii instituțiilor de învățământ din Jibou au prezentat 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 pentru dezvoltarea orașului nostru, iar juriul a avut o misiune dificilă în a alege câștigătorul.
Anul acesta, 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗮̂𝘀̦𝘁𝗶𝗴𝗮̆𝘁𝗼𝗿 este înființarea unui 𝗦𝗸𝗮𝘁𝗲𝗽𝗮𝗿𝗸, un spațiu modern și sigur pentru tinerii noștri pasionați de sporturile extreme.
În anii precedenți, proiectele câștigătoare au fost 𝗔𝗳𝗶𝘀𝗮𝗷 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮𝗹 (2022) și 𝗕𝗮̆𝗻𝗰𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲 (2023), ambele contribuind semnificativ la îmbunătățirea vieții comunității.
Evenimentul de la Jibou s-a putut bucura de prezenţa Ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse – Natalia Intotero! Chiar dacă a ajuns doar la a treia ediţie, “Viceprimar pentru o zi!” are ecou în ţară.
Două personalităţi din cadrul Guvernului României au ţinut să îşi arate impresiile faţă de evenimentul de la Jibou şi, mai ales, faţă de viceprimarul Vlad Paşcalău, cel care a iniţiat această inedită acţiune.
Astfel, Bogdan-Gruia IVAN -ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, cel care este şi cel mai tânăr ministru din Guvernul României, dar şi Alexandru Mihai Ghigiu, șef al Cancelariei prim-ministrului, au intervenit în timpul evenimentului şi au adresat
mesaje de felicitări şi aprecieri.
Şi primarul oraşului Jibou – Dan Ghiurco – a ţinut să felicite participanţii, dar şi pe colegul său de echipă, pe viceprimarul Vlad Paşcalău pentru iniţierea acestui proiect extraordinar.
„Felicitări tuturor participanților și mulțumiri speciale domnului viceprimar Vlad Paşcalău pentru inițierea acestui proiect extraordinar.
De asemenea, mulțumim doamnei Natalia Intotero – Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, pentru prezența sa alături de noi.
Împreună, continuăm să sprijinim tinerii și să construim un viitor mai bun pentru Jibou!”.
Felicitări și împliniri cu noi reușite transmitem și noi pe această cale, inițiatorilor evenimentului,  participanților, susținătorilor și câștigătorilor ediției “𝗩𝗶𝗰𝗲𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝘇𝗶” de la Jibou!

You may also like

Leave a Comment