Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Volei Municipal Zalău, cea mai slabă asistenţă din acest sezon


Doar aproximativ 130 de spectatori au ţinut să vadă vicecampioana României la primul meci oficial din 2020, cel cu CSU Vest Timişoara, pe care CS Volei Municipal l-a câştigat cu 3 – 0


 Chiar dacă de Sărbătorile de Iarnă, jucătorii au fost lăsaţi fără salarii, până la urmă, elevii lui Bogdan Tănase au strâns rândurile şi  s-au concentrat pentru primul meci oficial din 2020. Acesta a avut loc sâmbătă, când Volei Municipal Zalău a jucat cu CSU Vest Timişoara, una dintre cele mai modeste echipe din campionat.

În mai puţin de 60 de minute, gruparea de sub Meseş a încheiat jocul şi s-a impus cu 3 – 0. Doar în primul set, bănăţenii au mai făcut faţă adversarului şi au trecut pragul de 15, dar în rest a fost o diferenţă colosală între cele două echipe, la fel ca şi diferenţa de pe tabelă în seturile doi şi trei, câştigate de gazde la 9 şi la 13.

Victoria cu 3 – 0 a însemnat o normalitate pentru Volei Municipal Zalău, însă mai puţin normal a fost  numărul redus de spectatori pe care i-a avut vicecampioana României.

A fost cea mai slabă asistenţă din acest sezon, în condiţiile în care, în tribune au fost aproximativ 130 de spectatori, cu tot cu fotografi, cameramani sau persoane care au asigurat ordinea în sală. O situaţie jalnică pentru o echipă ca şi Volei Municipal Zalău care în sezoanele trecute s-a bucurat de un public numeros, chiar şi când a jucat cu echipe mai modeste din campionat.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1