Connect with us

JUNIORI

Campionatul de cadeţi s-a reluat cu un singur joc în Seria D


Atât disputa dintre LPS Bihorul Oradea şi CSS Zalău, cât şi duelul dintre Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău şi CSS 2 Baia Mare au fost amânate. Singurul meci care s-a disputat a fost cel dintre LPS Bistriţa şi CSS Lapi Dej


La finele săptămânii trecute s-a reluat Campionatul Naţional pentru categoria de vârstă cadeţi. În Seria D, serie din care fac parte şi CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău s-a disputat doar un meci din cele trei.

Duelul dintre LPS Bistriţa şi CSS Lapi Dej a avut loc şi a fost câştigat de dejeni cu 3 – 0, în timp ce LPS Bihorul Oradea – CSS Zalău şi LPS Bistriţa – CSS Lapi Dej au fost amânate.

Cel mai probabil, meciurile se vor disputa în luna martie. În weekend ar fi trebuit să joace şi fetele de la ACS Silvania Sport cu CSS Turda, însă, şi acest meci a fost amânat, încă dinainte de Sărbătorile de Iarnă, având în vedere că antrenorul Ovidiu Teuşan a fost implicat în acţiunea echipei naţionale de Cadeţi care a participat la turneul balcanic din Bulgaria.

La finalul acestei săptămâni se va relua şi Campionatul Naţional la categoria de vârstă juniori, dar CSS Zalău, singura echipă care reprezintă judeţul la această categorie de vârstă va sta.

Campionatul de minivolei se va relua cu turneul IV, în perioada 25 – 26 ianuarie, în timp ce ultimul turneu al speranţelor va avea loc în perioada 1 – 2 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI