Connect with us

FOTBAL

Trei internaţionali din Republica Moldova se pregătesc cu SCM Zalău!  


Începând de marţi, cu echipa zălăuană se antrenează Valerii Macriţchii, Andrei Macriţchii şi Ivan Urvanţev, jucători care au mai multe meciuri în Naţionala U 21 a Moldovei, iar doi dintre ei au debutat şi în Naţionala de seniori a ţării vecine


La primul antrenament din 2020, Marius Paşca a avut la dispoziţie 22 de jucători. Pe lângă cei care au rămas din tur şi achiziţiile din această iarnă, la echipă au venit şi trei internaţionali din Republica Moldova, aduşi pe filiera impresarului Emil Bode.

Mijlocaşul Valeriu Macriţchii şi atacantul Andrei Macriţchii, doi fraţi gemeni au 23 de ani şi la prima vedere au un cv important, cu multe prezenţe în prima ligă din Moldova.

Ambii au jucat la  Şheriff Tiraspol, Petrocub Hânceşti şi Dinamo Tiraspol şi au mai multe jocuri la Naţionala U 21, dar şi câteva prezenţe în Naţionala de seniori a Moldovei, în 2018. Ivan Urvanţev este cel de-al treilea moldovean care se pregăteşte în această perioadă cu SCM. În vârstă de 22 de ani, atacantul a jucat ultima dată la Dinamo Tiraspol şi este un fost internaţional de tineret.

“I-am urmărit şi se pliază pe posturile care suntem încă deficitari, fundaş central şi mijlocaş central. Avem o săptămâna la dispoziţie să-i vedem şi vom face un joc şcoală să-i urmăresc. Au un CV bun şi au venit din prima ligă din Moldova. Dacă ne vor convinge vor rămâne la echipă”, a spus Marius Paşca.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL