Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Ştrandul Tăşnad se va moderniza


Primăria oraşului din judeţul vecin a făcut publice primele imagini cu noua înfăţişare pe care o va avea renumitul ştrand căruia an de an îi trec pragul sute de sălăjeniî


Ştrandul de la Tăşnad este renumit în zona de Nord-Vest a României. Se află în judeţul Satu Mare şi în fiecare an, sute de sălăjeni îi trec pragul. Acum la început de an, Primăria oraşului Tăşnad a venit cu un anunţ important pentru cei care vizitează ştrandul termal şi anunţă că acesta va fi modernizat.

Reprezentanţii Primăriei au venit cu detalii cuprinse în studiul de fezabilitate, întocmit pentru compartimentarea Bazinului nr. 2 şi legăturile structurale ale acestuia faţă de Bazinul multifuncţional de agrement, prezentat acum circa 2 luni.

Se are în vedere construirea unui bazin multifuncţional şi Staţiunea Tăşnad a primit licenţa pentru a mai fora încă un puţ de apă termală, pe lângă cel deja existent.

În interiorul staţiunii va fi amenajat şi un bazin semiolimpic, precum şi realizarea unui bazin multifuncţional cu tobogane. Totodată, în zona ar urma să fie realizat şi un complex sportiv multifuncţional şi a unei săli de sport.

Sursa foto: Primăria Tăşnad

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj