Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Reunire cu multe noutăţi la SCM Zalău


La primul antrenament din 2020 ce a avut loc marţi după-amiază, antrenorul Marius Paşca a avut la dispoziţie 22  de jucători, între care s-au aflat şi achiziţiile din această iarnă, dar şi trei fotbalişti din Republica Moldova, care vor fi testaţi în aceaste zile de SCM


După o vacanţă de o lună şi jumătate, SCM Zalău a revenit la treabă, iar marţi după-amiază, la Stadionul Municipal din Zalău a avut loc reunirea lotului.

La primul antrenament din 2020 nu s-au mai regăsit jucătorii de care SCM s-a despărţit la finalul turului, dar în schimb au fost prezenţii jucătorii cu care conducerea a semnat contracte noi. Tudor Ţăranu, Andrei Pavel, Florin Istrate şi Robert Popescu au fost prezenţi la reunire, însă a lipsit Raul Stanciu – transferat de la Minaur Baia Mare – care a încălcat regulamentul clubului şi a intrat în dizgraţia tehnicianul Marius Paşca, după ce a evoluat la Memorialul “Radu Gog”.  Situaţia lui va fi clarificată după o discuţie cu antrenorul principal.

La antrenamentul de marţi au fost prezenţi şi trei internaţionali din Republica Moldova aduşi de impresarul Emil Bode, care vor fi testaţi în aceste zile de către antrenori şi care ar putea fi transferaţi în această perioadă la Zalău.

Primul antrenament a fost de acomodare la efort şi a fost condus de “secundul” Alexandru Pop. În această perioadă, SCM Zalău se va pregăti pe plan local, urmând ca pe 25 ianuarie să susţină prima partidă amicală, cu Foresta Tileagd, din Liga a IV-a Bihor.

Pe 30 ianuarie, zălăuanii vor pleca în cantonament, la Cheile Grădiştei.

Lotul prezent la reunire: Claudiu Băican, Andrei Pop, Tudor Mare – Ervin Kinczel, Răzvan Dulap, Cristian Călin, Florin Pop, Andrei Şumlea, Iustin Ardelean, Denis Cubaş, Sebastian Duma, Sebastian Culda, Alexandru Jula, Gheorghe Popescu, Florin Istrate, Andrei Pavel, Tudor Ţăranu, Raul Saroşi şi Gabriel Coţi. Antrenori: Marius Paşca şi Alexandru Pop

 

Mai multe amănunte de la SCM Zalău, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL