Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar ajunge la ultima clasată din Liga 1


După ce s-a despărţit de grecii de la Panetolikos, sălăjeanul spunea că are o serie de oferte din străinătate, dar până la urmă a ajuns la cea mai modestă echipă din prima ligă a României. Vlad Morar a semnat cu FC Voluntari, formaţie care se luptă pentru evitarea retrogradării 


După doi ani şi jumătate petrecuţi în campionatul Greciei, Vlad Morar s-a despărţit la finalul anului 2019 de grecii la Panetolikos. La gruparea elenă, Morar a fost unul dintre cei mai buni marcatori  şi în cei doi ani şi jumătate a marcat 16 goluri în Superliga din Grecia.

Sălăjeanul spunea că are mai multe oferte din străinătate, dar până la urmă a ales să revină în prima ligă din România. Viitorul Constanţa a fost ultima formaţie la care a jucat Morar în Liga 1, cu care a fost campion în 2017, dar acum va evolua la una dintre cele mai modeste grupări din primul eşalon.

FC Voluntari ocupă ultimul loc cu 8 puncte acumulate în 21 de etape şi a apelat la experienţa lui Vlad Morar în speranţa că se va salva de la retrogradare.

Sălăjeanul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi în cursul zilei de miercuri se va alătura lotului condus de antrenorul Mihai Teja, în cantonamentul din Antalya.

În România, Morar a mai jucat pentru “U” Cluj, Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti, ASA Tg.Mureş şi Viitorul Constanţa, iar jucătorul de 26 de ani speră ca FC Voluntari să fie o altă rampă de lansare în cariera sa.

“FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni cu jucătorul Vlad Morar. Clubul nostru îi urează ” Bun venit!” și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari”, se arată în comunicatul oficial postat de FC Voluntari

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL