Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mai există şi MIRACOLE! Tânăra care a intrat în comă după accidentul grav de la Mirşid şi-a revenit!


Tânăra de 18 ani din satul Popeni care se afla în stare critică după evenimentul rutier petrecut la începutul lunii decembrie, a ieşit din comă şi acum se simte bine! Acum, Denisa este conştientă, vorbeşte şi mănâncă. “A fost mâna lui Dumnezeu. EL a fost lângă ea şi a ajutat-o, după ce şansele ei de viaţă erau spre zero”, spune o prietenă a tinerei


La începutul lunii decembrie, Denisa Florentina şi vărul ei – Florin Lăcătuş (19 ani) – au fost implicaţi într-un eveniment rutier grav ce a avut loc pe raza localităţii Mirşid.

Florin, cel care se afla la volanul maşinii, a suferit răni minore. Tânăra de 18 ani însă, cea care se afla în dreapta şoferului, a suferit leziuni multiple, la membrele inferioare şi superioare, dar şi la nivelul creierului.

Cum starea tinerei era critică, medicii de la Spitalul Județean Zalău au decis să trimită victima la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca.

“A intrat în comă şi de atunci nu s-a mai trezit. Are sânge pe creier, îi este rupt piciorul drept și o mână. A pierdut foarte mult sânge şi are nevoie de donatori. Sperăm ca Dumezeu să o trezească”, spunea cu durere în suflet Teodora – una dintre prietenele ei – pentru Ştirile din Sălaj, la câteva zile după nenorocire.

Oamenii cu suflet mare s-au mobilizat exemplar, iar Denisa a primit o importantă cantitate de sâge de la donatori.

Pe lângă sânge, pacienta a primit şi ruga familiei, a prietenilor şi chiar a necunoscuţilor care nu au rămas nepăsători la suferinţa fetei. Sprijinul Divin nu a întârziat, iar miracolul s-a întâmplat: Denisa a ieşit din coma indusă!

Timp de aproape o lună, sălăjeanca a fost pacienta spitalului din Cluj, acolo unde medicii au efectuat mai multe intervenţii chirurgicale la mâini şi la picioare.

Vineri, 10 ianuarie, tânăra a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Zalău, iar starea ei este mult mai bună!

“Acum, Denisa vorbeşte, ştie tot, cunoaşte lumea, ne strânge în braţe şi poate mânca. A fost mâna lui Dumnezeu. EL a fost lângă ea şi a ajutat-o, după ce şansele ei de viaţă erau spre zero”, spune o apropiată a pacientei.

În cursul zilei de luni, Denisa Florentina a fost băgată pe salon și, încet-încet, ea poate să revină o viaţa normală dinainte.

Mai există şi MIRACOLE, nu e aşa!?

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj