Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău, învinsă categoric de Seso Câmpia Turzii, în Cupa României

Deţinătoarea Cupei în Sălaj a părăsit prematur competiţia naţională

 

Câştigarea Cupei României în Sălaj i-a oferit dreptul echipei lui Adrian Damian şi Ciprian Grecu să evolueze în faza naţională, acolo unde adversarul a fost unul pe măsură, ocupanta locului 7 în ediţia trecută a Seriei a V-a, din Liga a III-a – Seso Câmpia Turzii. Chiar dacă clujenii încă nu s-au reunit şi au venit la Nuşfalău cu doar 13 jucători şi fără antrenor, divizionara a treia a fost cu o clasă peste vicecampioana Sălajului. Pe cât s-a putut, Boska Arnold şi compania au încercat să echilibreze situaţia din teren, astfel că Orban Robert a irosit o ocazie importantă în primele minute, portarul Pampea fiind nevoit să scoată mingea de sub bară.

 Până la jumătatea reprizei au ţinut pasul gazdele, după care la timona jocului au trecut cei din Câmpia Turzii. Cosmin Tilincă, fostul jucător al CFR-ului a centrat perfect pentru Ştefan Popa care nemarcat a reluat cu capul şi s-a făcut 0 – 1. Nuşfalăul nu a apucat să vadă bine mingea şi poarta lui Alt Adan a fost din nou răpusă. La finalizare a apărut Adrian Fertea, totul pornind după o acţiune frumoasă de pe partea stângă. 

Portarul Adam a fost fără replică la şutul de la distanţă a lui Paul Muntean şi astfel cu un minut înainte de pauză, clujenii aveau să ducă scorul la un sec, 0 – 3.

Câteva acţiuni ale lui Boska Arnold au fost prea puţine pentru a-i pune probleme lui Pampea, în timp ce la cealaltă poartă, Paul Muntean avea să-şi treacă în cont ”dubla”, fază la care a driblat 3 apărători adverşi.

 Până la urmă, golul de onoare al Nuşfalăului a venit de la ”argintul viu” Boska Arnold, care a luat o minge din propriul teren şi a mers cu ea până la cealaltă poartă, învingându-l pe Pampea, nu înainte ca balonul să fie deviat.

 În urma rezultatului, Seso se califică în faza a II-a, acolo unde judeţul nostru va fi reprezentat de FC Zalău, grupare care este automat calificată în această rundă, în urma locului ocupat în sezonul trecut.

 

CS Barcău Nuşfalău – SESO Câmpia Turzii 1 – 4 (0 – 3)

 

Au marcat: Boska Arnold (89), respectiv Ştefan Popa (25), Adrian Fertea (28) şi Paul Muntean (44 şi 85)

 

Seso Câmpia Turzii: Alexandru Pampea – Alexandru Soanca, Ştefan Popa (cpt), Dumitru Muscă, Radu Tarcea, Dan Văscan, Cosmin Tilincă, Adrian David, Tudor Takacs, Paul Muntean şi Adrian Fertea. Rezerve: Vasile Mercean şi Cosmin Siecoban. Delegat: Mircea Morar 

 

CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam – Kallai Victor, Adrian Dregan, Toth Karoly, Budai Istvan, Lakatos Karoly, Boska Arnold, Daniel Gut, Orban Robert (cpt.), Andrei Chiş şi Cludiu Rus. Rezerve: Mihai Blidar – Kallai Maradona, Lazăr Zoltan, Cătălin Pop, Tiberiu Tuş, Cristian Lontea şi Kallai Geza. Antrenori: Adrian Damian (principal) şi Ciprian Grecu (secund) 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL