Connect with us

DIVIZIA A1

Antrenorul de la CSU Vest Timişoara recunoaşte superioritatea Zalăului: “Am venit fără ridicător, dar oricum rezultatul final nu putea fi influenţat”


Sorin Schiesz consideră că echipa sa avea şanse minime în confruntarea de la Zalău şi dacă ar fi avut lotul complet


După ce în tur, CSU Vest Timişoara a reuşit să câştige un set în faţa Zalăului, în partida din retur de sâmbătă, bănăţenii au pierdut cu 3 – 0. Gruparea pregătită de Sorin Schiesz a venit sub Meseş cu un lot restrâns şi fără ridicător, însă tehnicianul consideră că şi dacă ar fi avut lotul complet tot nu ar fi putut emite pretenţii.

“Din păcate am venit fără ridicător, dar nu cred că ar fi influenţat rezultatul foarte mult, deoarece suntem două echipe foarte diferite. Zalăul este o echipă de tradiţie, care se bate an de an la titlu, iar noi suntem o echipă tânără care vrem să ne afirmăm.În primul set am încercat să facem faţă, dar în setul al doilea, adversarii s-au desprins repede prin valoarea lor. Noi am fost puţin timoraţi“, a declarat Sorin Schiesz.

După victoria cu Timişoara, Volei Municipal Zalău a rămas pe locul 3, iar în etapa următoare va juca în deplasare la CSM Câmpia Turzii.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1