Connect with us

Ştiri din Sălaj

Scandal la un local din Zalău

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., la ora 23.09, Poliția a fost sesizată despre faptul că în zona unui local din municipiu are loc un scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat scandalul și au identificat persoanele implicate. Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, țoți din municipiul Zalău.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

Până în prezent nu au fost depuse plangeri pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Potrivit martorilor, scandalul a avut loc în fața restaurantului Sticks din cartierul Păcii. Trei bărbați de etnie romă, cu domiciliul pe strada Corneliu Coposu au rupt mai multe scânduri dintr-un gard și au vrut să-l bată pe un tânăr din cartierul Stadion. Norocul a făcut că echipajul de Poliție a intervenit la timp, iar scandalul a fost aplanat repede. Toți cei patru au fost conduși la sediul Politiei Municipiului Zalau unde a fost întocmit dosar penal.

Datorită Politiei, spiritele au fost liniște repede, iar evenimentul nu s-a soldat cu victime, nefiind nevoie de intervenția echipajelor de salvare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj