Connect with us

FOTBAL

Romario Rus – mijlocaş ACS FC Recea: “A fost un tur bun şi sunt mulţumit, mai ales că suntem pe primul loc”


Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a început excelent sezonul şi a marcat golul victoriei pentru ACS Fotbal Comuna Recea în disputa cu Metalurgistul Cugir, după care a urmat o accidentare ce l-a ţinut departe de teren pentru câteva etape. A revenit şi a evoluat pe un post mai defensiv, motiv pentru care a marcat doar 3 goluri în turul de campionat, dar a contribuit cu pase decisive şi în cele din urmă maramureşenii au în


Anul 2019 este un an special pentru Romario Rus, având în vedere că a făcut cel mai important pas în plan personal şi şi-a unit destinul cu Roxana, aleasa inimii sale. Şi în plan profesional, fotbalistul a avut un start de sezon foarte bun şi a fost decisiv pentru echipa sa în prima etapă, atunci când ACS Fotbal Comuna Recea s-a impus cu 2 – 1 în faţa celor de la Metalurgistul Cugir.

Din păcate, pentru fotbalistul în vârstă de 25 de ani a urmat o accidentare la genunchi ce l-a ţinut departe de teren câteva etape. A revenit şi treptat a început să-şi intre din nou în ritm, aflându-se din nou pe lista marcatorilor, de această dată într-o remiză pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

La Recea, Romario a evoluat pe postul de mijlocaş ofensiv, dar de la revenirea după accidentarea din startul sezonului, jucătorul a jucat pe postul de mijlocaş defensiv, post pe care evolua şi la Olimpia Satu Mare, în Liga a II-a. La “închidere”, Romario a făcut pereche cu Adrian Micaş, iar cei doi au avut evoluţii apreciate de către antrenorii Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic.

Totuşi, evoluând pe acel post, mijlocaşul originar din comuna Rus a apărut mai rar la finalizare şi coroborat cu accidentarea din startul turului, Romario are doar 3 goluri marcate în tur, dar a compensat cu pasele decisive oferite colegilor.

“Am început bine campionatul şi chiar am marcat golul victoriei în prima etapă, dar după am suferit o accidentare destul de gravă şi nu am mai putut juca câteva etape. Cred că acea accidentare m-a scos puţin din ritm, dar încet încet mi-am revenit. În acest tur am fost folosit şi pe o poziţie mai defensivă, faţă de postul pe care evoluam de obicei şi de aceea nu am înscris la fel de multe goluri, dar cred că am compensat cu pase decisive”, a declarat Romario Rus, pentru Sportul Sălăjean.

La finalul primei părţi din Liga a III-a, Seria 5, ACS Fotbal Comuna Recea este lider, având cu 4 puncte mai mult decât principala contracandidată la promovare, Minaur Baia Mare. Romario Rus se declară mulţumit de parcursul echipei din tur şi speră la un retur şi mai bun, la capătul căreia, echipa din Recea să reuşească promovarea.

“A fost un tur bun şi sunt mulţumit, mai ales că suntem pe primul loc la finalul primei părţi şi sper la un retur şi mai bun”, a mai spus mijlocaşul în vârstă de 25 de ani.

În final, să spunem că ACS Fotbal Comuna Recea a programat reunirea lotului pentru data de 15 ianuarie, urmând ca în luna februarie să se deplaseze în Turcia, pentru un cantonament în Antalya.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL