Connect with us

HANDBAL

Gabriela Vrabie şi Larisa Şerban, evidenţiate după perioada de pregătire


“Vrabie şi Şerban au înregistrat cea mai evidentă creştere. Au jucat foarte bine”, a spus Tadici


Chiar dacă Liga Naţională a fost într-o pauză de aproape două luni, HC Zalău a fost în priză în perioada noiembrie – decembrie şi a efectuat o pregătire intensă.

După un cantonament de 12 zile ce a avut loc la Cheile Grădiştei, gruparea zălăuană a disputat o serie de jocuri amicale. Au fost 13 partide de verificare pentru HC Zalău, în care Tadici a rulat tot lotul, dar în mod special a dat şansa să joace jucătoarelor tinere pentru a creşte în valoare.

De unele nu a fost prea mulţumit şi după turneul de la Zalău, antrenorul a şi spus că sunt jucătoare care nu profită de şansa care o au.

Însă, au fost şi exemple pozitive, iar după perioada de pregătire, Gabriela Vrabie şi Larisa Şerban sunt jucătoarele evidenţiate din rândul tinerelor.

“Gabriela Vrabie şi Larisa Şerban au înregistrat cea mai evidentă creştere în perioada de pregătire. Au jucat foarte bine şi aş putea spune că şi-au făcut loc în echipă. Se poate conta pe ele”, a spus Gheorghe Tadici.

Larisa Şerban a fost una dintre cele mai bune marcatoare la turneele de pregătire, iar la competiţia de la Vâlcea a fost chiar cea mai bună marcatoare a echipei cu 14 goluri! Şi Gabriela Vrabie a înscris nu mai puţin de 8 goluri la turneul de la Vâlcea, acolo unde HC Zalău a obţinut locul 3. Extrema venită de la Dunărea Brăila s-a pregătit la finalul lunii noiembrie şi cu echipa naţională de tineret, cu care a participat la un turneu internaţional.

Să mai spunem că până acum, în campionat, Gabriela Vrabie a înscris 15 goluri pentru HC Zalău, în timp ce Larisa Şerban are tot 15 reușite.

Opt dintre ele le-a reușit chiar în ultimul joc, cu Măgura Cisnădie, când a fost cea mai bună marcatoare a echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL