Connect with us

DIVERSE

FOTO. Memorialul Radu Gog a început cu o mare surpriză: Bad Boys a învins Dia Guard Cipricom! REZULTATELE de vineri


Câștigătoarea ultimelor patru ediții la open – Dia Guard Cipricom – a avut parte de un debut nefast și a fost învinsă la loviturile de departajare de Bad Boys. Tot vineri au mai avut loc partide la juniori, dar și două meciuri la old-boys


Pentru prima dată, Memorialul Radu Gog se oragniează la trei categorii, astfel că ediția a XVI-a s-a adresat și juniorilor. La această categorie s-au înscris trei echipe, care au jucat primele jocuri în deschiderea turneului. Spartanii a fost echipa cea mai exactă vineri și a câștigat ambele jocuri cu Gladiatorii și TDI jr., astfel că se află pe primul loc, însă competiția de juniori continuă duminică, când mai sunt programate trei jocuri.

La old-boys sunt cinci echipe și fiecare joacă cu fiecare. Vineri au avut loc două partide, iar Mobila Șimleu a trecut de Miercuri 7, în timp ce Ady Com s-a impus în partida cu Minerul Sărmășag.

Marea surpriză s-a înregistrat la open, în chiar primul joc, când Dia Guard Cipricom – câștigătoarea ultimelor patru ediții –  a fost învinsă de Bad Boys. S-a consemnat un rezultat de egalitate după timpul regulamentar, după care s-a trecut la loviturile de departajare, unde Bad Boys a câștigat cu 2 – 1!

TDI și Tunarii DSP sunt celelalte echipe care au câștigat în ziua de debut a turneului. Memorialul Radu Gog continuă sâmbătă, de la ora 08.15.

Iată rezultatele de vineri:

 Juniori: 

TDI Junior – Spartanii 1 – 4

TDI Juniori – Gladiatorii 0 – 8

Spartanii – Gladiatorii 5 – 2

Old-Boys:

Mobila Șimleu Silvaniei – Miercuri 7  4 – 2

Minerul Sărmășag – Ady Com 2 – 3

Open:

Dia Guard Cipricom – Bad Boys 0 – 0, 1 – 2 d.l.d

Tunarii DSP – Dream Team 2 – 0

TDI – Dream Team Senior 2 – 0

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE