Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi tâlhari din Fildu de Jos puşi sub control judiciar de Judecătoria Jibou


Doi tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, ambii din comuna Fildu de Jos, au fost reţinuţi de poliţişti, iar astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, iau  furat unui bărbat telefonul şi o sumă de bani


Cercetările efectate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului au stabilit că la data de 1 ianuarie, tinerii au deposedat prin violenţă (l-au lovit cu pumnul în zona feţei) un bărbat de 43 de ani, din comuna Meseşenii de Jos, de telefonul mobil şi suma de 1.400 lei, respectiv 250 de euro. Din prejudiciul cauzat a fost recuperat telefonul mobil. Fapta a fost comisă pe stradă, în localitatea Fildu de Mijloc.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, joi, 9 ianuarie, cei în cauză au fost reținuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă. Faţă de aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj