Connect with us

HANDBAL

Dana Abed-Kader: “În meciul cu Măgura Cisnădie, diferenţa s-a făcut pe faza de atac. Am avut ambiţie şi am dat totul până la ultima picătură”


Golghetera de la HC Zalău spune că echipa sa s-a mobilizat exemplar pentru jocul cu Măgura Cisnădie şi a câştigat în faţa unei echipe din grupele Cupei EHF datorită ambiţiei


HC Zalău a început anul cu o victorie importantă şi a câştigat cu 29 – 24 partida de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie.

Dana Abed-Kader a avut o contribuţie importantă la acest succes şi a marcat cinci goluri, fiind a doua marcatoare a echipei, după Larisa Şerban. Golgheterea Zalăului spune că HC Zalău a reuşit să câştige în faţa unei formaţii de Cupa EHF datorită jocului bun de pe faza de atac şi ambiţiei jucătoarelor.

“Am obţinut o victorie importantă datorită faptului că ce am lucrat la antrenament am pus în practică. Diferenţa s-a făcut pe faza de atac. În apărare s-au comis ceva greşeli, dar până la urmă totul a ieşit bine. Ce ne-am propus la antrenament asta am făcut şi în teren. Am dat tot ce am putut până la ultima picătură, am avut ambiţie şi am luptat. Ne bucurăm că am câştigat după Anul Nou. A fost precum un cadou pentru noi”, a declarat Dana Abed-Kader.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL