Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a transferat un fotbalist ce a trecut prin curtea Stelei!


Gigi Becali l-a cumpărat în anul 2012 cu suma de 150.000 de euro de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi i-a pregătit un contract pe cinci ani talentatului atacant, care la începutul anului 2020 a ajuns tocmai la poalele Meseşului


Când avea doar 20 de ani, Andrei Pavel (n. 29 Iulie 1992, la Patra Neamţ; 186 cm, 78 kg)  fost cumpărat de Gigi Becali. După ce s-a remarcat în tricoul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ pentru care a şi marcat pe prima scenă, fotbalistul a fost transferat la Steaua Bucureşti! Asta se întâmpla în anul 2012, când talentatul atacant a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea din Ghencea.

Din păcate, Pavel nu a mai ajuns niciodată sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, cel care îi antrena atunci pe “roş-albaştri”.

Un alt talent înnăscut a întârziat să mai “explodeze” pe dreptunghiul verde. Atacantul a rămas totuşi în Divizia A la Ceahlăul, unde a evoluat până în anul 2015.


“Pavel are calități precum Zlatan Ibrahimovic. Chiar dacă dă impresia că nu e atent, că nu îi pasă, poate face ce vrea cu mingea pe teren”.

Radu Lefter, fost antrenor secund la Ceahlăul


A urmat un transfer la SC Bacău, echipă nou înfiinţată. La scurt timp, fotbalistul a ajuns tocmai la F.C. România, o formaţie de amatori înscrisă în ligile inferioare din Anglia!?

În Marea Britanie, fotbalistul a fost o aventură scurtă, deoarece în anul 2016 îl regăsim deja în România, la o grupare total necunoscută. Este vorba de echipă Gauss Răcăciuni, ce evolua în Liga a IV-a Bacău. Cu el în avanposturi, moldovenii au câştigat titlul judeţean, dar au ratat promovarea în al treilea eşalon.

A fost suficient pentru Pavel, care s-a reîntors la SC Bacău, ude a fost legitimat în sezonul 2016 – 2017. În următorul campionat, fotbalistul a jucat pentru Aerostar Bacău, pentru ca în anul 2019 să îl regăsim la ACS Foresta Suceava, echipă din Liga a III-a, care în acest moment este pregătită de renumitul Petre Grigoraş. 

La formaţia moldavă, fotbalistul nu s-a prea regăsit, cum s-a întâmplat de fapt şi în ultimii ani. După ce a trecut prin curtea titratei Steaua Bucureşti, fotbalistul s-a “rătăcit” câţiva ani prin ligile inferioare.

La cei 27 de ani pe care i-a împlinit în luna iulie 2019, Andrei Pavel mai poate avea un cuvânt de spus în fotbal. Provocarea în acest început de an a venit de la SCM Zalău, unde atacantul ar putea “renaşte”!

Jucătorul a semnat recent un contract pe 6 luni cu gruparea de la poalele Meseşului, cu un singur ţel: evitarea retrogradării!

El va fi prezent la reunirea lotului, alături de alţi doi jucători transferaţi în aceste zile de SCM Zalău, e vorba de Raul Stanciu şi Robert Popescu. 

Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 ianuarie. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL