Connect with us

HANDBAL

FOTO. Valentina Panici, primită cu braţele deschise la Zalău


La revenirea la Zalău ca şi adversar, fostul căpitan al formaţiei sălăjene a primit un buchet de flori din partea managerului Gheorghe Tadici, dar şi din partea galeriei zălăuane


Timp de şase ani a jucat Valentina Panici la HC Zalău, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de la gruparea sălăjeană. Handbalista a fost căpitanul echipei, dar în vară a plecat la mai bine şi s-a transferat la Măgura Cisnădie, o formaţie ce joacă şi în grupele Cupei EHF.

Miercuri, jucătoarea de 31 de ani a avut ocazia să joace împotriva fostei echipei şi a revenit la Zalău ca şi adversară. Valentina Panici a fost primită cu braţele deschise de către public, galerie, fostele colege, dar şi de către staff-ul tehnic. Managerul Gheorghe Tadici i-a oferit un buchet de flori chiar la prezentarea echipelor, iar întreaga sală  a aplaudat acest moment.

În repetate rânduri, galeria i-a strigat numele fostului căpitan al Zalăului, iar la final, membrii galeriei Ultra Boys au oferit şi ei un buchet de flori pentru jucătoare. Suporterii au afişat şi un banner pentru fostul căpitan pe care era scris mesajul: “Vali Panici una dintre noi”

Două goluri a reuşit să înscrie Valentina Panici în poarta fostei echipe, ambele în prima repriză.

În cei şase ani petrecuţi la Zalău, Valentina Panici şi-a trecut în palmares medalia de bronz în Liga Naţională, în 2017 şi o medalie de bronz la turneul Cupei României, în 2019.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL