Connect with us

HANDBAL

Alexandru Weber: “Arbitrajul nu a influenţat scorul final, dar arbitrii au pus umărul la desprinderea celor de la HC Zalău”


Tehnicianul de la Măgura Cisnădie s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj din meciul de la Zalău şi consideră că echipa gazdă a fost ajutată să se desprindă pe tabela de marcaj


Trei meciuri oficiale a susţinut Măgura Cisnădie de la Crăciun încoace şi le-a pierdut pe toate trei, cu Gloria Bistriţa, în grupele Cupei EHF cu Podravka şi miercuri seara, la Zalău.

În jocul de sub Meseş, Măgura a condus doar în debut, după care HC Zalău a preluat frâiele jocului şi a avut chiar şi un avans de şase goluri pe final de primă repriză.

Echipa lui Tadici a câştigat cu 29 – 24, iar rezultatul final l-a deranjat pe antrenorul Cisnădiei – Alexandru Weber – care consideră că HC Zalău a fost ajutată să se desprindă.

“Pentru Măgura Cisnădie a fost greu întotdeauna în deplasările de la Zalău şi tot timpul va fi greu. Avem un lot mult peste al Zalăului, însă a fost un arbitraj destul de potrivic. Au fost greşeli de ambele părţi şi faze interpretate de-o parte şi de alta. Felicit HC Zalău pentru victorie şi pentru modul cum a jucat. Noi puteam să fim mai tari în apărare, dar din păcate am primit uşor goluri în prima repriză, când s-a făcut diferenţa. Arbitrajul nu a influenţat rezultatul final, dar arbitrii au pus umărul la desprinderea Zalăului, în prima repriză“, a declarat Alexandru Weber.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL