Connect with us

Ştiri din Sălaj

Anul 2020 vine cu investiţii importante în comuna Năpradea


Nu mai puţin de şase proiecte urmează se se finalizeze în acest an, între care se află şi două de infrastructură rutieră. Grădiniţa şi capela din Năpradea, şcoala din Cheud II şi căminul din Someş-Guruslău, sunt alte investiţii la care primarul Vasile Fodor speră să taie panglica în cursul acestui an


Sub buna administraţie condusă de primarul Vasile Fodor, comuna Năpradea s-a dezvoltat pe toate planurile. De la un an la altul, în comună s-au făcut investiţii noi, s-au pus la punct drumurile, s-a lucrat la extinderi ale reţelei de apă şi s-au reabilitat toate clădirile publice. Toate acestea s-au făcut pentru ca în comună, confortul cetăţenilor să fie mai bun.

Anul 2020 a venit cu veşti bune din partea administraţiei locale pentru toţi locuitorii comunei. Va fi anul în care în comuna Năpradea se vor finaliza 6 proiecte importante, care se află în curs de execuţie.

În centrul comunal se va finaliza capela mortuară şi grădiniţa, ambele investiţii fiind realizate prin fonduri europene. Ajuns o ruină, căminul cultural din Someş-Guruslău devine unul modern, iar cetăţenii îi vor putea trece pragul după ce lucrările de reabilitare şi modernizare se vor termina, undeva prin toamnă.

Tot în acest an se va termina de reabilitat şi şcoala Cheud II, astfel că elevii de acolo vor avea parte de cele mai bune condiţii. Nu în ultimul rând, 2020 este anul în care infrastructura rutieră va arăta şi mai bine în comuna Năpradea.

Proiectul ce prevede asfaltarea unor străzi rămase neasfaltate în centrul comunal şi în Cheud se va termina. La fel se va întâmpla şi cu cei 4,5 km de drum judeţean, care face legătura între satul Cheud şi limita cu judeţul Maramureş.

“În anul 2020 comuna noastră va arăta şi mai bine. Aproape la toate proiectele începute avem termen de finalizare anul 2020. Pe parcursul acestui an, locuitorii comunei vor vedea multe realizări la Năpradea, dar şi alte proiecte începute. Lucrăm în continuare la dezvoltarea comunei şi le transmit oamenilor să aibă speranţă şi încredere în noi. Întreaga echipă din Primăria Năpradea face ce este mai bine în folosul cetăţenilor”, ne-a declarat primarul Vasile Fodor, care are speranţe că în comună vor începe în 2020 lucrările la un al proiect important.

“Sperăm ca în acest an să înceapă lucrările la reţeaua de extindere a apei în Someş-Guruslău şi Traniş, prin POIM. Suntem în procedura de licitaţie, împreună cu cei de la Jibou”, a precizat Vasile Fodor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj