Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Măgura Cisnădie este o echipă foarte bună, dar ne vom bate să obţinem un rezultat bun”


Managerul celor de la HC Zalău susţine că echipa din judeţul Sibiu este una din echipele puternice ale campionatului, mai ales că are în componenţă jucătoare cu experienţă precum Panici, Senocico, Ada Moldovan sau Gatzel


HC Zalău va debuta în noul an în faţa propriilor suporteri. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici va întâlni pe teren propriu Măgura Cisnădie, echipă care s-a calificat din nou în grupele Cupei EHF.

Mai mult, echipa din judeţul Sibiu are în lot jucătoare cu experienţă precum Valentina Panici, Mihaela Ani-Senocico, Ada Moldovan sau Roxana Gatzel, lucru pe care l-a evidenţiat şi antrenorul Gheorghe Tadici.

Prin urmare, pare că Măgura porneşte cu prima şansă, însă, HC Zalău este o echipă redutabilă pe teren propriu şi orice este posibil.

“Întâlnim o echipă bună a campionatului, care are un buget cât trebuie şi care este din nou în grupele Cupei EHF. Măgura Cisnădie este o echipă foarte experimentată, având jucătoare foarte bune, precum Panici, Senocico, Ada Moldovan, Gatzel, care au mulţi ani de handbal. Sunt handbaliste cu peste 200 de meciuri în plus faţă de tinerele noastre jucătoare , dar ne vom bate şi vom încerca să obţinem un rezultat bun. Într-adevăr, adversarii au jucat duminică în Croaţia, dar au ajuns de luni la Zalău şi au avut timp să se recupereze”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie va avea loc azi, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL