Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a realizat primul transfer al iernii


Gruparea sălăjeană a ajuns la o înţelegere cu un fost jucător de la FC Zalău, care în cursul zilei de azi a semnat un contract valabil pentru următoarele şase luni cu posibilitate de prelungire


Luna decembrie a fost luna plecărilor de la SCM Zalău, care s-a despărţit de o serie de jucători care după părerea antrenorilor nu pot aduce un plus în retur.

Raul Vitan, Daniel Supuran, Alex Turcu, Denis Laza şi Bogdan Boje au plecat după terminarea turului, iar în locul lor conducerea speră să aducă jucători cu experienţă, care să ajute la îndeplinirea obiectivelor.

În mare parte, conducerea a ajuns la înţelegeri cu jucătorii care vor veni la echipă, dar deocamdată nu a semnat niciun fotbalist.

Primul transfer al iernii este Raul Stanciu, fotbalistul zălăuan care are experienţa Ligii a III-a, la FC Zalău, Şoimii Pâncota, Unirea Tăşnad şi Minaur Baia Mare.

Raul Stanciu şi-a reziliat contractul cu formaţia maramureşeană şi a semnat cu SCM Zalău un contract valabil până în vară.

“Mă bucur că am reuşit să îl aducem la Zalău pe Raul Stanciu. Este un jucător cu experienţă şi va fi un pion important în revenirea echipei. Am lucrat mai mulţi ani cu el şi are calităţi”, ne-a declarat Marius Paşca.

Raul Stanciu a jucat la FC Zalău până în vara anului 2017, când echipa s-a desfiinţat. Mijlocaşul de 28 de ani s-a transferat la Unirea Tăşnad, unde a evoluat un an şi jumătate, iar de la începutul anului 2019 a ajuns la Minaur Baia Mare.

Până săptămâna viitoare când are loc reunirea lotului, la SCM Zalău vor mai ajunge şi alţi jucători cu care conducerea deja s-a înţeles. Pe această listă se află doi fotbalişti de la Astra, club cu care formaţia zălăuană are un parteneriat. La echipă va mai ajunge un jucător  important, cu experienţă în Liga a II-a, ce a trecut şi pe la FC Zalău.

“Până la reunire vom şti în proporţii de 90% lotul pe care ne vom baza în retur”, a mai spus tehnicianul Zalăului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL