Connect with us

HANDBAL

Valentina Panici revine la Zalău ca şi adversar!


Fostul căpitan de la HC Zalău evoluează la Măgura Cisnădie, primul adversar al sălăjencelor din 2020


La primul meci oficial din 2020, HC Zalău întâlneşte Măgura Cisnădie, formaţie care pentru al doilea an la rând joacă în grupele Cupei EHF. Gruparea antrenată de Alexandru Weber dispune de o serie de jucătoare cu experienţă la nivel de Liga Naţională, iar unele dintre ele au reuşit să facă performanţă şi în tricoul Zalăului. Este vorba de Roxana Gatzel, Mirela Paşca, Ana Maria Tănăsie şi Valentina Panici.

Panici a plecat tocmai în vară la Măgura Cisnădie, după mai bine de şase ani petrecuţi la formaţia zălăuană şi miercuri va fi pentru prima dată adversar al echipei zălăuane unde a fost căpitan.

“În mod cert, Valentina Panici va avea o primire frumoasă la Zalău. Sper ca şi galeria, care a adorat-o cât a fost la Zalău să-i facă o surpriză plăcută”, a spus Gheorghe Tadici.

Valentina Panici a venit la HC Zalău în 2013 de la CSM Cetatea Devatrans şi a jucat la formaţia sălăjeană până în vară. Cu HC Zalău, handbalista de 31 de ani a cucerit medalia de bronz în Liga Naţională, în 2017 şi tot o medalie de bronz în Cupa României, în 2019.

Duelul dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie va avea loc miercuri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL